Kontakta oss

Sledtrax testar

POLARIS SPORTSMAN 570 EPS – MASKINEN FÖR MÅNGA ÄNDAMÅL!

Har du någonsin undrat över en grym kompanjon för en färd genom terräng, leriga stigar eller kanske snötäckta landskap? Söker du kraft, prestanda, och ett fordon som gör din vardag lite roligare? Vi på Sledtrax har testat en bra kandidat till dessa attribut. Polaris Sportsman 570 EPS är namnet och maskinen säger sig vara designad för att erövra all slags terräng och arbete med lätthet. Häng med när vi kikar in den nya läckra färgen orange burst!!

Foto: Niklas Sundin

Maskinens Hjärta: Motor och Prestanda

Börjar vi med hjärtat i denna best, möts vi av en encylindrig 567cc 4-takt DOHC motor. Denna robusta och tillförlitliga motor levererar 44 hästkrafter, som smidigt driver Sportsman 570 över hinder och genom de mest utmanande miljöerna. Låt dig inte luras av dess kompakta storlek, detta är ett kraftpaket som lämnar få saker på önskelistan.

Foto: Niklas Sundin

Ett Smidigt Elektroniskt Styrsystem

Polaris Sportsman 570 EPS har blivit ännu bättre med introduktionen av det elektroniska styrsystemet (EPS). Det ger en oöverträffad smidighet och gör din resa genom de mest utmanande landskapen enklare utan en massa slag i styret och träningsvärk i armarna. Polaris egna EPS är väldigt stark vilket gör det lite enklare när man är i den bökigaste terrängen.

Foto: Niklas Sundin

Bekvämlighet och Användarvänlighet

Ett av de mest utmärkande dragen hos Polaris Sportsman 570 EPS är dess mångsidighet. Oavsett om du använder den för arbete eller nöje, tror vi att du kommer du att uppskatta dess egenskapar och de bekvämligheter som maskinen erbjuder. Med en oberoende bakre fjädring och en generös 280mm markfrigång, kan du köra din Polaris på de allra flesta underlag utan att behöva oroa dig för fastkörningar och skador, utrustar du dessutom din sportsman med en hasplåt är maskinen perfekt för arbete i stökig terräng. Låt oss heller inte glömma det stora lastutrymmet – du kan transportera allt från verktyg, fika till campingutrustning med lätthet på det bakre lastutrymmet.

Foto: Niklas Sundin

Med ergonomiskt utformade reglage, en tydlig och informativ instrumentpanel och en bekväm sits borgar Polaris Sportsman 570 EPS för en bekväm åktur. Och det spelar faktiskt ingen roll om du är en erfaren förare eller nybörjare – Polaris Sportsman 570 EPS känns otroligt lätt att använda och att bli van vid.

Foto: Niklas Sundin

I Slutändan

Polaris Sportsman 570 EPS bjuder på en kombination av kraft, prestanda och användarvänlighet som gör den till ett riktigt bra alternativ för alla som söker ett pålitligt och roligt fordon för både arbete och fritid. Oavsett om du är en äventyrssökare, en lantbrukare, en stugägare, en bonde eller bara någon som vill ha lite kul i terrängen, tror vi att Polaris Sportsman 570 EPS förmodligen kommer att överträffa dina förväntningar.

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

TORD´S MOTORSERVICE

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR

MOTORHALLEN

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

MINAB

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

HÄLLGRENS MOTOR

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

BIRGERSSONS BENSIN

POWERSPORT CENTER

SALAB

TRACK & TRAIL

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen