Kontakta oss

Sledtrax testar

YAMAHA GRIZZLY 700 EPS SE – PAPPA BJÖRN HAR ANLÄNT!

Denna sommar ska vi testa den senaste tekniken på en Yamaha Grizzly 700 EPS SE! En spännande och rolig tid där vi ska utmana Yamahas egenskaper att dra tungt, framkomligheten i olika terräng samt användarvänligheten på maskinen. Detta och mycket mer kommer ni att få ta del av under sommarens aktiviteter, så häng med oss och se hur det går för denna långtestmaskin från Yamaha!

Upphämtning

Fyrhjulingen hämtas upp hos Yamahacenter Östersund som bland annat är återförsäljare för Yamahas breda utbud av snöskotrar, atv, motorcyklar, mopeder, vattenskotrar, båtmotorer och mer därtill. Dem är i full gång med att ställa i ordning sommarens maskiner och tillbehör när vi öppnar dörrarna till butiken. Vi lastar Grizzlyn på släpet och beger oss mot nordligare breddgrader, nu börjar äventyret!

Sommarens planer

Hemma på gården i Nästansjö finns det många användningsområden för en fyrhjuling. Allt från assistance vid trädgårdsarbete, skogshuggning, byggen och såklart all skog och natur vi har att äventyra i. Så denna maskin kommer att testas för både arbete samt fritid och nöjen. När sommaren sedan lider mot sitt slut och det är dags för jakt så kan den även där vara till stor nytta. Du kanske behöver ta dig fram i skogen till ett älgpass som behöver repas eller dra hem en älg om allt går vägen!

Utrustning

Den Yamaha Grizzly 700 EPS SE vi ska testa i sommar har inte utrustats med några extra tillbehör men från fabrik kommer det moderna detaljer som tidigare fått köpas till i efterhand. El servostyrning sitter som standard hos de flesta ATV tillverkarna idag samt vinsch och led belysning. Från Yamaha kommer den branschledande Ultramatic växellådan som automatiskt väljer rätt växel för alla typer av terräng. Detta tillsammans med motorbromssystemet och kraftfulla hydrauliska skivbromsar på alla fyra hjul som förhoppningsvis ger stor trygghet när du som förare ska ha kontroll på ATVn i alla terränger och lutningar. Speciellt för SE modellen är en unik lack med dekaler samt snygga 27 tums aluminiumfälgar.

Låt sommaren börja 

Inget att vänta på, nu är det bara att vrida på nyckeln och dra igång sommarens jobb och nöjen med denna Yamaha Grizzly 700 EPS SE. Vi ser fram emot att se vad denna maskin kan bidra med i olika sammanhang och vi hoppas självklart att ni vill hänga med och höra våra tankar och intryck! 

Gillar du kläderna? Titta in TOBE OUTERWEAR

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några fler Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Yamaha handlare:

MOTORHALLEN GÄLLIVARE

YAMAHACENTER ÖSTERSUND

MINAB

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen