Kontakta oss

Nyheter

POLARISVAGNEN AV TRADEINTRAILERS

För den som fastnat för skoterlivet vet att det finns mycket med på inköpslistan, en av dessa saker och en viktig sådan är en bra släpvagn. Till denna vinter kommer Polaris ge sig in i branschen med ett samarbete från Tiki trailers och 3S, vi har fått oss en titt på dessa vagnar och det ser riktigt bra ut!

Daniel Näsström och grabbarna från Tradeintrailers

Tiki trailers är inte nytt för någon, det som däremot är nytt för denna vinter är att dom och Polaris kommer ha ett samarbete, det är de nya uppdaterade kåpvagnarna från Tiki som kommer ha Polarisloggor och en massa bra utrustning för dig som skoteråkare. Vid en första syn av släpet måste vi säga att det ser cleant ut, designen är snygg i vårt tycke. Just den vi såg hade svart kåpa, de kommer även finnas med vit och silvrig kåpa där den silvriga ska ha ett stänk av metallic i sig som framträder snyggt i solsken.

När vi tittar in i vagnen finner vi gott om lastöglor på lemmarna samt tre längs flakets mitt, detta för att lättare och säkrare spänna fast lasten. På tal om säkerhet så är det något man fokuserat på, alla kåpsläp till Polaris är utrustade med SpringSecure. Det är en svensk uppfinning som ska förhindra en olycka om dämparna av olika anledningar inte orkar hålla kvar kåpa i öppet läge, det här kan förhindra både person och materialskador då kåpan blir säkrad. Vi på Sledtrax tycker att det här är en riktigt bra lösning som kommer att uppskattas.

Kent med sin uppfinning SpringSecure

Alla som har haft en släpvagn vet att elen och lamporna kan vara en utmaning, det är inte alltid allt vill lysa på grund av tex glapp i kontakten. Här har man från Tiki trailers jobbat förebyggande med eventuellt kommande problem, den 13-poliga sladden är löstagbar och kan på så sätt enkelt bytas samt att allt kablage är draget i ramen för att skyddas mot yttre påverkan. Om man skulle vilja komplettera någon belysning sitter det kopplingsboxar för att underlätta, många uppskattar att ha belysning inne i kåpan den mörka delen av året.

TIKI T430

Alla Polaris släp kommer vara av modellen inline, här har man från Tiki valt att klä in hjulhusen i komposit för att inte styrstålen ska nypa i vid på och avlastning. Dom färder som görs med vagnen utan last kommer inte vara lika stötiga som vi är vana, det sitter bladfjädrar standar för att du ska ha en behaglig färd även med en tom vagn. Vad hittar vi dessa vagnar i för storlekar då? Det kommer finnas tre modeller, T390, T430 och ett T550 eller egentligen fyra då det finns ett T390 obromsat släp också. Som benämningen avslöjar rör det sig om invändiga mått på antingen 390cm eller 430cm och 190cm breda. T550 har dessutom en bredd på hela 220cm. Det finns en gedigen tillbehörslista för att du ska kunna anpassa släpet efter just din smak och det bästa av allt är att alla vagnar har fem års garanti.

3S S430

3S är ett lite dyrare alternativ med svensktillverkade högklassiga släp i aluminium och kommer finns i flertalet alternativ från S380, S430, S490, S550, S600, S650 och S700. Även Polaris släpen från 3S är utrustade med SpringSecure, 5-års garanti och finns med mängder av tillbehör för att anpassa just efter egen smak.

Trade In Trailer Sweden AB har i sin tur slutit avtal med de tillverkare som man anser är bäst och mest lämpade för att möta Polaris högt ställda krav både vad det gäller kvalitet, garantier och vad man får för pengarna. 

Läs mer och se bilder på Tradeintrailers som är Polaris Scandinavias partner och har ansvaret för att driva och utveckla Polaris släpsatsning.

Passa på att gå in till din lokala Polaris återförsäljare i vinter och ta en offert på en riktigt fin släpvagn!

SN MOTORSERVICE

MOTORHUSET

PROENGINE

CAMP GAUTO

LINDROTHS MOTORCENTER

TIDY POWERSPORTS

LINGVALLS MOTOR

Läs fler NYHETER

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen