Kontakta oss

Nyheter

2022 ÅRET SOM LYNX FLYTTAR GRÄNSERNA

I år var det en riktigt stor överraskning som Lynx bjöd på vid deras pressrelease. Inte med någon ny revolutionerande plattform. Nej, istället har man valt att inte bara passera bottenviken utan även Atlanten har man korsat. Inför modellår 2022 kan äntligen både Kanadensare och Amerikaner införskaffa sig lite sisu från Finland i form av en Lynx. Nordamerika har till kommande säsong något riktigt spännande att se fram emot. Givetvis stannar inte nyheterna där, utan här kommer ytterligare några av höjdpunkterna från Lynx release.

LYNX BOONDOCKER RE 3700

Lössnösidan får ett häftigt tillskott i form av uppdaterad Boondocker 3700 Re.Med kort chassi, smal framvagn och 64 mm höga kammar ser det här ut att vara kanske den busigaste maskinen från Lynx nästa vinter. Väljer man att bygga sin egen innan snowcheken går ut kan man välja mellan flera alternativ på utrustning och två olika färger.
Re 3700 var redan i år riktigt lekfull, med alla uppdateringar till 2022 kommer det att bli extremt kul att se hur den nya tre-sjuan kommer att leverera.

XTERRAIN RE 900 ACE TURBO R

Den kraftfullaste Lynxen någonsin. En maskin som kombinerar prestanda och sportighet men även komfort. Den är utrustad med ny boggiefjädring som är byggd för mer komfort samtidigt som den inte ska ge avkall vid hård körning, nya boggien heter PPS3. 900 ace turbon har hottats upp ytterligare 30 hästkrafter med en rad uppdateringar och levererar nu 180 vilda hingstar. Älskar man fart och fläkt, men även guppiga, knöliga leder är denna maskin en het kandidat.

Läs fler NYHETER

Läs mer på LYNX

Kontakta din lokala LYNX handlare:

SN MOTORSERVICE

OKTAN SVERIGE AB

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen