Kontakta oss

Produkter

POLYVER BOOTS – SKOTERÅKARENS BÄSTA VÄN

När du lastar av och på din snöskoter på släp, när du fyller på olja och bensin i din snöskoter, när du går till vedboden och fyller vedbäraren, när du är ute med familjen och leker och för allt annat runtomkring själva snöskoterkörningen. Ni förstår…. Då vill man ha en skön och varm sko runt sina kalla fossigar, och ännu bättre är om skon är lätt att sätta på och ta av. Vi har kollat på den mest sålda ”snöskoterskon” de sista 15 åren. Det Svenska originalet Polyver Boots. Här är våra tankar om denna superkänga som sålts i över 1 miljon exemplar.

POLYVER BOOTS

Ett kvitto på att man lyckats få fram en bra produkt som är eftertraktad och populär bland kunder är när konkurrenter tar fram liknande produkter. Monosuiten från TOBE är ett tydligt exempel på det, ett annat är Polyver Boots. Det svenska originalet Polyver tillverkas i Jämtland har fått många oäkta syskon sedan skon lanserades 2005. Det är inte svårt att första varför. Polyver vinterkänga är oerhört bekväm att ha på sig och har ett akryl foder som håller dig varm ända ned till – 40 grader. En Polyver vinterkänga är dessutom helgjuten utan några sömmar vilket gör skon 100% vattentät. En lite styvare sula med bra mönster borgar även för bra fäste i vinterlandskapet.

POLYVER BOOTS

Undertecknad har sedan många år tillbaka använt Polyver vintersko till allt förutom just själva snöskoterkörningen och därför är Polyver vinterkänga en grymt bra kompis till mina fötter och har därmed alltid sin plats i undertecknads skoterväska. Polyver används redan idag av många skoteråkare för just skoterkörning men det beror på hur aktivt man kör snöskoter och vad för typ av åkning man ger sig ut på. Personligen är Polyver ingen sko jag skulle använda för aktiv körning då en snöskotersko byggd för ändamålet har ett styvare skaft för att ge ett stort stöd åt fotleden, är mer rejält byggt med material som tål de stora påfrestningar aktiv skoteråkning ger och även har en rejält hårdare sula för att stå emot ett par hårt nötande fotsteg.

POLYVER BOOTS

Med det sagt kan vi på Sledtrax start rekommendera Polyver Boots till alla som vill ha ett par varma, lätta och bekväma kängor som enkelt kan tas på och av. Polyver Boots är den perfekta julklappen. Helt klart en sko som passar bra för de flesta vinteraktiviteter och borde finnas i farstun i alla svenska vinterstugor.

Köp din sko här:

SLEDSTORE

SKOTERDELEN

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen