Kontakta oss

Produkter

POLYVER SWEDEN CLASSIC WINTER HIGH – FÖR DIG SOM VILL HA VARMA, TORRA OCH BEKVÄMA FÖTTER PÅ FJÄLLET!

Kalla och blöta fötter är något man inte ens önskar sin värsta fiende. Tänk att kunna gå i snö och slask utan att behöva oroa sig. Med Polyver Swedens senaste vinterstövel Classic Winter High håller sig fossingarna torra och varma oavsett om du ska köra snöskoter, vårfiska eller ut i snöslushen.

Revolutionerande stövlar från Polyver Sweden är ett hett tips i det vita guldet. Med den unika teknologin CLI-TECH som står för komfort, lätthet och bästa isolering, är det bulletproof att dina fötter förblir torra och varma hela dagen lång. Oberoende av om det är en solig vårvinterdag med upp till +10°C eller en krispig och iskall -40°C vinterdag är dina fötter fuktfria. Stövlarna sitter som en smäck på foten och kan enkelt handskas med de flesta utomhusaktiviteter. Väder och vind ska inte få stoppa en från att leka i snön med barnen, gå på tur, fiska eller åka skoter.

Ultravarma för att innerfodret är gjort av mysigt och snabbtorkande akryl och 100% vattentäta då skorna saknar sömmar. Stöveln är även expert på att avlägsna vatten och smuts, vilket gör det enkelt att hålla de rena och fina längre. Halkskyddsula har fått en uppgradering och har ett förbättrat grepp på olika terräng. Broddesignen har ett bättre grepp på snö och is som även hjälper med isolering och hållbarhet. Inte nog med det är den nya designen väldigt tilltalande och skon enkel att dra på sig.

Med den uppgraderade anatomiska designen är detta en stövel i världsklass! Varmare, bekvämare och med bättre grepp än innan är detta den ultimata stöveln för vintersäsongen! Ett tips är att skaffa sig ett par idag!? Varför inte ta ut svängen och köpa ett par gröna? eller blir det de klassiska svarta?

Köp din POLYVER sko hos din lokala skoterhandlare.

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen