Kontakta oss

Produkter

TRE HJÄLPREDOR FRÅN PROWORKS!

Det krävs en hel del styrka för att flytta och lyfta en skoter. För att underlätta detta har Proworks tre olika hjälpredor som spar många ryggar och oönskade svettdroppar. Riktiga dunderprylar till ännu bättre priser. Läs vidare om dessa måsten i garaget!

Ibland kan man behöver köra sin skoter på ojämnt underlag såsom barmark eller upp för rampen till släpet. Kanske inte det bästa för styrstålen, men med hjälp av den justerbara Skiscorpion är det ett minne blott. Med robusta, gummerade hjul samt stabil konstruktion hängs skidorna enkelt upp och kan hantera både din och din skoters vikt. För att hålla Skiscorpion på plats fästs en krok på skidkrocken vid körning. Känns inte detta smidigt så säg!?

Stadigt, smidigt och starkt beskriver nästa hjälpreda. Rullbocksatsen från Proworks som består av tre delar. Även denna ett måste i garaget! Skidan ligger fast på grund av de parallella plattjärnet som gör det stadigare. Den är smidig att använda då varje “platta” har fyra länkhjul som gör det lätt som plätt att styra och ställa över skotern. Stark är den såklart för att den är tillverkad i slitstarkt stål och klarar upp till 250kg. Dessa kommer i svart, men varför inte gå lite bananas och beställa hem ett par röda?

Byte av styrstål, drivmatta eller drivhjul kan vara lite omständigt, men ibland ett måste. Därför rekommenderar vi Proworks snöskoterlyft för att förenkla det hela. Okomplicerat vevar man upp skotern så både
matta och skidor hänger fritt, vilket gör skotern fri att skruva på. Snöskoterlyften klarar av att lyfta 330kg och kan lätt vevas upp till max 70 cm ovanför marken. Men för smidighet och om bicepsen ger upp är den även utrustad med en sexkantig adapter som passar direkt på din mutterdragare. Hur smart?

Köp dessa HJÄLPREDOR från Proworks

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen