Kontakta oss

Produkter

RAVEN BOONDOCKER DAM

När snön faller och äventyret väntar runt hörnet, står Raven Boondockers damkollektion redo att möta utmaningen. Denna duo av jacka och byxor är inte bara en fröjd för ögat, utan också en sköld mot vinterns oväder. Dyk med oss in i en värld av kombinerad elegans och funktionalitet!

Raven Boondocker skoterjacka dam

Letar du en jacka som kan vara med dig vad du än hittar på för äventyr? Som har en stilren design utan krusiduller, massor av fina finesser, bra funktioner samt till ett riktigt pang pris? Ja, då är detta jackan för dig!

Raven Boondocker är i skalmodell och passar därför alla äventyr. Är det kallt och du ska vara mycket still så klär du dig varmt underifrån, ska du däremot vara aktiv eller när vårsolen värmer så passar jackan toppen med sitt tunna skal! Blir det dock ändå en aning varmt är det tur att det även finns nätfodrade ventilationsöppningar som gör att värme tar sig ut, frisk svalkande vind tar sig in men snön håller sig borta.

Torr inifrån och ut? Ja tack! Det vattentäta membranet ser till att du inte ska bli blöt och för att verkligen ha det på de torra så är även sömmarna tejpade och dragkedjorna vattentäta, så ingen fukt kan smyga sig in någonstans! Dessutom finns såklart snölås nertill på jackan som sitter riktigt bra tack vare sina justeringsmöjligheter. Jackan som gör sitt allt för att hålla både snö och vind på utsidan samt varmt och torrt på insidan!

Raven Boondocker skoterbyxor dam

Självklart hittar vi inte denna jacka ensam, tillsammans är bäst! Så därför finns även dessa Raven Boondocker byxor som givetvis har samma fina egenskaper som jackan med vattentätt membran, tejpade sömmar, vattentäta dragkedjor, ventilationsöppningar, you get it!

Men förutom allt detta hittar vi nämnvärda funktioner och detaljer som gör mycket för helhetsintrycket. Byxorna är i bib modell vilket innebär att de är hög midja ända upp till bröstkorgen, vilket är ett vinnande koncept för att hålla snön borta från att komma ner i brallan och de sitter dessutom väldigt skönt. Självklart kan du även justera de breda hängslen efter din egen längd. Upptill på sidorna av byxorna  sitter elastiskt trikåmaterial, tack vare de stretchiga materialet så känns det som byxan anpassas efter din form och storlek, riktigt behagligt!

Sen hittar vi nog den minsta men ack så viktiga detaljen längst ner på byxan, metallkrok för att fästa i skon! På så sätt kan byxan omöjligt åka upp och därmed ingen snö som tar sig in i skon. För blöta kalla fötter kan lätt förstöra en annars fantastisk dag! Och än om vi må vara aktiva ute i naturen så sitter man ju en hel del på rumpan, så den är extra förstärkt precis som knäna, och nertill på byxorna.

Köp ditt RAVEN BOONDOCKER

Läs fler: Klädguider

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen