Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN SCOTT

Tiden rullar på och till helgen är det dags för advent. Nog känns det som att julen närmar sig och särskilt när tomten varit med en tidig julklapp! Kommande säsong ska upplevas tillsammans med Scott och Acerbis. Har ni, likt undertecknad, inte hunnit med att avklara julklappsinköpen? Perfekt! Här nedan kommer tips på skoterkläder från Scott och skoterhjälm från Acerbis som garanterat blir succé på julafton för att inte tala om skotersäsongen.

Scott W Jacket Flex Dryo

Vinterns jacka heter Scott W Jacket Snow Flex Dryo. Det är en tekniskt avancerad vinterjacka speciellt designad för kvinnor. Tillverkad med Flex Dryo-material, lovar den optimal balans mellan vattentäthet och andningsförmåga. Jackan har en effektiv isolering som ska hålla användaren varm i kalla temperaturer. Med flera justeringsmöjligheter, inklusive en snow-skirt-funktion, kan passformen anpassas för att inte snön ska tränga in när snödjupet når midjan. Den har också vattentäta dragkedjor och förseglade sömmar för att öka väderskyddet. Jackan har en snygg och sportig design med löstagbar huva. Det finns praktiska fickor med dragkedja för säker förvaring av kort och telefon. Den lätta designen ska möjliggöra rörelsefrihet under skoterkörning. Jackan är något av en två-i-ett lösning, både snygg och funktionell. Jackan finns i två färger: Aruba grön och Damm vit, det är den senare som jag kommer att få äran att uppleva säsongens äventyr med!

Scott Pants W Snow Flex Dryo 

Till jackan behövs ett par byxor så klart! Scott Pants W Snow Flex Dryo är en tekniskt avancerad byxa som är speciellt designad för kvinnor. Tillverkade med Flex Dryo-material erbjuder byxorna en optimal balans mellan vattentäthet och andningsförmåga för komfort under kalla förhållanden. De har effektiv isolering för att hålla användaren varm i kyla, vilket jag ser fram emot extra mycket att testa då jag är den frusna typen! Byxorna har flera justeringsmöjligheter, inklusive justerbart midjeband och benslut, för en personlig passform. Snow-gaiter-funktionen förhindrar att snön tränger in, vattentäta dragkedjor och förseglade sömmar ökar väderskyddet. Scott Pants W Snow Flex Dryo kombinerar tekniska funktioner med en stilfull design för en komplett outfit. Byxorna har praktiska fickor med dragkedja för säker förvaring av små tillbehör. Dess lätta design möjliggör rörelsefrihet, den kommer att testas i vinter.

Scott Goggles Fury

Ett par bra goggles är ett måste! Scott Goggle Fury kommer att hänga med mig på turerna. Dessa goggles erbjuder en överlägsen sikt och skydd i olika väderförhållanden. Med en anatomisk passform och flerskikts ansiktskudde ska de ge en god komfort och säkerhet även under de långa turerna. Gogglen är utrustad med Scotts OptiView-dubbel linsteknologi för klar och skarp sikt. Dess NoFog™-behandling motverkar imbildning och ska ge en tydlig sikt. Det är en extra uppskattad funktion under det vitaste dagarna som exempelvis en dag uppe på högfjället kan bjuda på. Scott Goggle Fury har även ventilationskanaler för att förbättra luftcirkulationen och minska risken för imma. Dess stilrena design och olika färgalternativ gör dem lätta att matcha alla olika stilar.

Scott Cubrick Glove

Med kalla händer kommer man inte långt! Årets handskar från Scott, som kompletterar vinterns outfit, är ett par tekniskt avancerade handskar. De är designade för att klara vinteraktiviteter i kalla väderförhållanden. De är tillverkade med ett högkvalitativt material och erbjuder både vattentäthet och andningsförmåga för att hålla händerna torra och bekväma. Handsken har en isolerande design för att ge värme i kalla temperaturer. Med en ergonomisk passform och justerbar handledsrem ger den en säker och bekväm passform. Scott Cubrick Glove har en slitstark konstruktion för att motstå påfrestningar som vid exempelvis skoteråkning. Den är utrustad med touchscreen-kompatibla fingrar för bekväm användning av mobila enheter utan att ta av handskarna, vilket är helt perfekt för oss på Sledtrax som i tid och otid vill föreviga något med ett foto. Ventilationsöppningar och fukttransporterande egenskaper bidrar till att hålla händerna varma och torra. Det låter som att dessa kommer bli väldigt användbara i vinter.

Acerbis Steel Carbon

Viktigast av allt kan ju vara att skydda huvudet om olyckan är framme! Det är något som hjälmen från Acerbis erbjuder! Den har en överlägsen komfort och dess funktioner inkluderar ett skal som är kompatibelt med nackstöd och ett soft-touch-interiör för effektiv fukttransport. Det avtagbara, allergivänliga innerfodret ökar användarens komfort. Acerbis hjälm har ett komplett Comfort System, kindkuddar som täcker fästremmarna för optimal passform och stabilitet. Det gör att hjälmen sitter väldigt bra. Hjälmen har en dubbel D-ring-stängning, ett yttre skal tillverkat av kolfiber vilket gör den väldigt lätt. Hjälmen har en vikt på cirka 1000 g plus/minus 50g i storlek (M) och är ECE 22-06-cerifierad. Med dubbla yttre och inre skal uppfyller den höga säkerhetsstandarder.

Med detta, så är vinterns outfit så gott som komplett. Skotern är hämtad, ute faller snön ner och täcker marken som på beställning till helgens adventsfirande. Nu är det vinter, precis som vi har önskat HURRA!

Köp produkterna hos:

SLEDSTORE

SCOTT SPORTS

SIXTEN NILLSON WEBSHOP

SKOTERDELEN

Läs fler: Klädguider

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen