Kontakta oss

Produkter

RAVEN BOONDOCKER – REDO FÖR ÄVENTYR

Bland vintersäsongens mest prisvärda kläder hittar vi Raven Boondockers herrkollektion. Med jackor och byxor som matchar varandra i funktion och design är det klart att varje äventyrslysten skoterkille vill ha dem i sin garderob!

Stil & Funktion i Ett Paket: Jackan

Letar du efter den perfekta kombinationen av stil och funktion? Raven Boondocker skoterjacka för herr är svaret. Den stilrena designen smälter samman med funktionella detaljer, och det till ett pris som får plånboken att jubla!

Med sitt skalmodell-koncept är denna jacka en vän för alla typer av äventyr. Klä dig varmt när kylan biter, eller njut av det tunna skalet när vårsolen skiner. Och om temperaturen skulle skena finns det nätfodrade ventilationsöppningar som tar hand om överflödig värme. Den svalkande vinden tar sig in, men snön? Den stannar borta!

För att inte tala om det vattentäta membranet – din bästa vän i regnet. Med tejpade sömmar och vattentäta dragkedjor ser Boondocker till att ingen droppe får fäste. Snölåset vid botten av jackan är pricken över i:et, med justeringsmöjligheter för perfekt passform.

Fulländad Kombination: Byxorna

Men vad vore en jacka utan matchande byxor? Raven Boondocker skoterbyxor kompletterar jackan på bästa sätt. Alla kvalitativa egenskaper från jackan, som det vattentäta membranet och tejpade sömmar, återfinns även här.

Men byxorna skryter med sina egna unika finesser. Bib-modellen, som sträcker sig från midjan till bröstkorgen, håller snön ute med sin höga design. Breda, justerbara hängslen och elastiska trikåsidor ser till att byxan sitter perfekt, oavsett din kroppsform. Och för att hålla snön ur skorna har byxorna en genial liten metallkrok nertill.

Dessutom är byxan förstärkt där det behövs mest: på rumpan och knäna. För även om äventyr kallar, behöver man ibland ta en paus i en snödriva eller två. Så när vintern nu kommer, var redo med Raven Boondocker. Stil, komfort och funktion till ett pris som slår det mesta!

Köp ditt RAVEN BOONDOCKER

Läs fler: Klädguider

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen