Kontakta oss

Produkter

SNELL XTX VARIATORREM – EN RÄDDARE I NÖDEN!

En produkt som är a och o för att skoterturen inte skall sluta i total katastrof är en bra variatorrem. Skulle oturen ändå vara framme är en extrarem oumbärlig, för att snabbt kunna fortsätta färden. Dagens variatorremmar skall hålla för hög värme och hård belastning under extrema förhållanden. Tuffa tag helt enkelt. Det kommer ofta hand i hand med ett högt pris. Men Snell har lösningen på det hela med sin Snell XTX variatorrem. 

Det här är tredje säsongen som Snell XTX variatorrem finns tillgänglig på marknaden. En kvalitetsprodukt till budgetpris. Normalt kostar en variatorrem mellan 2000 kronor upp till 3000 kronor. Priset på denna rem är 1649 kronor men allt som oftast ligger den på kampanj hos Sledstore för 999 kronor, där du för övrigt hittar denna produkt.

Remmen är konstruerad för att tåla 600cc och uppåt. Den är väl beprövad hos Dayco i deras benhårda testanläggning. Självklart har den även hårt beprövad ute i fält av metervis med djupsnö, branta fjällsluttningar och teknisk skogskörning. Remmen är tillverkad med dagens supermoderna tillverkningsmetoder, vilket borgar för extrem hållbarhet. Är du inte villig att kasta tusentals med kronor på en rem, men inte vill tumma på kvalitet, då är detta ett alternativ för dig!

Köp din variatorrem hos SLEDSTORE

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen