Kontakta oss

Produkter

RAVEN HIGHMARK MONOSUIT

Raven lanserades för ett par år sedan med sin första monosuit. Ett prisvärt alternativ med snygg design och funktionalitet har varit receptet för varumärket som växt i rasande takt för oss snöskoteråkare. Nu lanserar man sin mest utvecklade och innovativa overall någonsin. Namnet är ”Highmark” och nu ska vi ta en närmare titt på denna.

RAVEN HIGHMARK MONOSUIT

Highmark är utformad för att klara alla typer av väder, väta, fukt och kyla. Med sina 20.000 mm vattenpelare ska overallen stå pall för dem flesta aktiviteter ute i den djupa snön. Overallen har ett skal på 500D nylon med förstärkta områden runt knän och armbågar av aramid som ger ett bra skydd för utsatta områden.

RAVEN HIGHMARK MONOSUIT

Vi har under ett par dagar fått testa overallen från Raven och våra intryck är helt klart positiva. Passformen är riktigt vass och man känner även på tyget att kvalitén helt klart hoppat upp några snäpp mot tidigare versioner. Förvaring får man i form av dubbla bröst och midjefickor, samt en innerficka för telefon. En annan smart lösning är dem reflekterande trycken på overallen vilket gör dig synlig i mörkret. Ventilation hittar du under armhålorna och byxbenen.

RAVEN HIGHMARK MONOSUIT

Sammanfattningsvis tror vi på Sledtrax att Raven tagit ett stort kliv framåt med sin monosuit ”Highmark” och det ska bli spännande att fortsätta testa den under säsongen. Passa på att göra ett superklipp genom länken nedan och införskaffa dig en riktigt trevlig skoteroverall.

Sledtrax har möjligheten att erbjuda en unik deal giltigt i enbart 48 timmar! Ange koden ”SLEDTRAX20” som ger dig 20% rabatt på overallen Raven Highmark!

Köp din RAVEN HIGHMARK

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen