Kontakta oss

Produkter

YOUZEE CLIP-IN

Skoterkörning kan vara en riktigt krävande aktivitet och man får inte glömma bort att anpassa både kläder och utrustning för sina ändamål. En viktig säkerhetsaspekt när man kör är att ha bra sikt och att skydda ögonen, vilket kan vara omständligt om man bär glasögon och skall få in dessa innanför både hjälm och goggles. För att underlätta just detta har YouZee clip-in tagit fram en riktigt fin lösning!

YOUZEE CLIP-IN

Det problem som YouZee har tagit fram en lösning för behöver knappast någon förklaring. Ni som kör med glasögon vet precis hur svårt det kan vara att få till en bra kombination mellan hjälm och goggles för att kunna köra med glasögonen innanför. Samt det ökade omständigheten av att lyckas få av sig allt när man blivit överhettad och skall svalka av sig. Den geniala lösningen som tagits fram bygger på att man slopar speciella goggles för glasögonanvändare, så kallade OTG goggles, och istället använder helt vanliga varianter där man snäpper fast YouZee Clip-in.

YOUZEE CLIP-IN

YouZee Clip-in är enkelt sagt en insats som man fäster i ramen på vanliga goggles, smidigare än så kan det inte bli! Det tar inte mer än 5 sekunder för att montera dessa innan avfärd och är väldigt enkelt att flytta dem mellan olika par glasögon under dagen, om man skulle vilja det. På detta sätt slipper man alla de omständigheter som normalt skulle förekomma och man får dessutom större valmöjligheter när man väl skall köpa ny utrustning, då utbudet för snöskoternischade OTG inte är på topp. 

YOUZEE CLIP-IN

Produkten som tillverkas i Skellefteå görs exakt efter ditt personliga glasögonrecept, oavsett synfel. Och tack vare drygt 2000 glas i lager kan 90% skickas orderdagen. Glasen i insatsen är av högsta kvalitet från japanska Hoya och om man är skeptisk på att produkten inte skall sitta på plats kan man kolla igenom de omdömen som finns om produkten samt läsa den lista av sporter som atleter utövar med just denna produkt framför ögonen. Skotercross, motorcross, skidåkning och paintball för att bara nämna några.

En genial produkt som ni kan läsa mer om eller beställa YOUZEE

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen