Kontakta oss

Produkter

RAVEN – OVERALLER FÖR HELA FAMILJEN!

Man kan bli kall och blöt, barnen gallskriker, man blir själv irriterad… Något av det värsta som finns är väl när iskall snö av någon anledning råkar hamna mellan täckbyxor och täckjacka. Den smälter snabbt vid minsta touch av din kroppsvärme och rinner längst nederdelen av din rygg. RAVEN har lösningen! Med ordentliga och slitstarka overaller från Raven kommer hela familjen att känna sig varm och torr hela dagen.

Utformad att klara lek med både skoter och barn i olika väderförhållanden, men designad för utseende och flexibilitet är Highmark monosuit plagget för dig! Med en atletisk passform för utomordentlig rörligheten, andingsbarhet med hög prestanda, samt smarta detaljer som snö-skyddande och kraftiga dragkedjor, justerbara hängslen och stormflikar som håller vätan borta från skoterkängorna är bara några få vassa egenskaper på denna overall. Skalet på Highmark monosuitfår är konstruerat av slitstarkt 500D aramid-förstärkt nylonskal och gör detta till overallen för mannen i förhållandet!

Vi har tagit upp den förut, lager-på-lager-principen. Raven Calidi fleeceset är ett perfekt alternativ när ett extra lager behövs ute i kylan. Mellan understället och overallen är det anpassat speciellt för skoteråkare, men funkar lika bra till andra aktiviteter då det är värmande, behagligt och fuktavledande på samma gång. Mycket funktionellt fleeceset av bra kvalitet att ha på sig under sin Highmark monosuit.

Till damen finns även där ett ypperlig alternativ när det kommer till overall. Här presenterar vi Raven Aggressor, en skaloverall som fungerar till både lössnö- och ledåkning. Även här är lager-på-lager-principen toppen då overallen är ofodrad och du själv väljer vad du vill ha på dig under. Kläder efter väder som man brukar säga. Utrustad med invändiga hängslen, effektivt vetilationssystemet, avtagbar huva och tillverkad i mycket slitstarkt material är detta ett klockrent alternativ för damen. Här får man mycket för pengarna!

Med samma smarta funktioner som med dammodellen och tillgänglig i tre olika storlekar erbjuder Raven ett grymt bra alternativ för dem minsta i familjen.  Med dessa overaller för hela familjen blir fjällturen komplett! Helt enkelt ett mycket bra alternativ!

Köp din egna RAVEN HIGHMARK

Köp din egna RAVEN AGRESSOR

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen