Kontakta oss

Produkter

VI TESTAR RAVEN IPSUM OCH ASPIRE!

Oavsett om du kör snöskoter på vintern eller motorcross på sommaren är Raven Ipsum eller Aspire två prisvärda hjälmar för just dig! Båda två är väldigt behagliga krukor som enbart väger ynka kilot var. Vi har tagit en närmare titt på dessa populära hjälmar från Raven och detta är våra intryck.

Som nämnt ovan fungerar både Raven Ipsum och Aspire att användas alla fyra årstider. Inredningen tas lätt ur och kan tvättas för att kunna hållas i gott skick länge. Även ventilationskanalerna är anpassade och skapta för att ge kylning under sommaren, men ändå inte bli för kall när man är mitt inne i whiteroom under vintern. Den låga vikten har man kunnat hålla ner då Ipsums ytterskal är gjord på kolfiber och Aspires ytterskal gjort av glas/komposit fiber. Om vi fortsätter på utsidan av hjälmen och tittar närmare på skärmen är det stora hål som gäller. Det hjälper mot motståndskraften och luftmotståndet vid körning, som annars kan trötta ut din nacke. Inte nog med det kommer krukorna i en rad olika färger som kan matchas med övrigt gear eller varför inte självaste fordonet.

Är det strålande sol ute, men det ligger lite blåst i luften, så rekommenderar vi att ha Raven Balaclava Hjälmluva under hjälmen som skyddar mot både vind och smuts. Gjord i skönt polyestermaterial skyddas både mun- och näsparti och det bästa av allt, den går ner en bit både fram och bak för maximal komfort och skydd.

Raven Ipsum och Raven Aspire är bara två av många olika snygga hjälmar hos Raven med högpresterande egenskaper till överkomligt pris. Köp din hjälm och balaclava idag och du är redo för en heldag ute på fjälltopparna!

Läs om fler PRODUKTER

Köp RAVEN IPSUM

Köp RAVEN ASPIRE

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen