Kontakta oss

Nyheter

RIDE & SEEK 2017 – POPULÄRARE ÄN NÅGONSIN

Den börjar bli en tradition nu, Experience Arjeplogs populära backcountry tävling Ride & Seek. Lördag 4:e februari är det dags för fjärde upplagan. 2017 års upplaga bjuder på tävlingens hittills största prissumma och ett finslipat arrangemang med fokus på ännu bättre tillgänglighet för publiken.

Tävlingen behåller sin popularitet och ett bevis på detta är väl om inte annat att samtliga 60 platser i startfältet var tagna efter bara dryga 2 minuter sedan bokningen öppnat.
– Helt galet egentligen, konstaterar Joakim Armgren hos Experience Arjeplog och fortsätter, – Inom en timme hade vi dessutom runt 100 på kö och för närvarande står 140 åksugna freeriders i kö.

Även i år kommer tävlingen sändas live via Youtube med hjälp av helikopter. Förra årets premiärfilmning från helikopter gav många lärdomar som man nu omsätter i praktiken. Allt för att tävlingen ska bli så intressant som möjligt för publiken att följa.
Tillsammans med live tracking via de GPS puckar som deltagarna utrustas med räknar man med att tävlingen kommer att bli både intressant och spännande att följa som åskådare. Årets startfält innehåller startande från nordligaste Norge till Mälardalen kryddat med ett gäng lokala förmågor, som garanterat kommer att göra allt som står i deras makt för att slåss om slutsegern.
Noterbart är dock att varken fjolårets segrare Simon Flinkfeldt eller trean André Sundström hann med att knipa en plats på startlinjen. Två tunga kort som säkerligen hade varit med och krigat om medaljerna. Men detta öppnar i stället för nya krigare. Förra årets tvåa, Simon Lindahl torde säkert vilja ha ett ord med i spelet?

Hursom, fram mot 16 tiden på aftonen den 4:e februari vet vi svaret. Spännande, så häng med antingen via Youtube eller på plats hos Experience Arjeplog. Mer info hittar du på: http://experiencearjeplog.se/ride-seek/

 

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen