Kontakta oss

Nyheter

SÄSONGEN 17/18 ÄNTLIGEN HÄR!

Efter en för många nordbor deprimerande sommar står äntligen vintern för dörren och därmed är även skotersäsongen i antågande. I och med detta är det hög tid att slå upp portarna för ännu en säsong med er favoritskotertidning Sledtrax. Till årets säsong har alla medarbetare fått köra stenhårt med försäsongsträningen för att klara av att skriva mängder med förstklassiga artiklar till er läsare. Vi kommer att bjuda på en hel del nytt, men en sak är precis som vanligt. Vi fortsätter guida och leda alla skoterintresserade in i framtiden, häng med!

Sledtrax växer fortfarande så det knakar och det är otroligt rolig att se vilken respons vi fått från er läsare. Man blir lite förundrad faktiskt när man läser statistiken. Digital media rockar med läsarsiffror som faktiskt nästan är det tiodubbla mot när vi en gång körde dåvarande s.k. största pappersskotertidning, Det säger något om utvecklingen inom skotermedia. Ni läsare driver verkligen oss framåt år efter år.

Årets upplägg kommer även som tidigare år med en del nyheter. Vi kommer att börja med att leverera summeringar av fjolårets långtestare samt en hel del djuplodade tester från Snowshoot -18 där ni kommer att kunna läsa allt ni vill veta om de hetaste modellerna för säsongen. Vi kommer även att presentera ett nytt roligt projekt under hösten där ni kommer att få läsa om skapandet av ….. Nä, det får ni vänta lite på!

En sak är dock absolut säker och det är att vi på Sledtrax tänker fortsätta driva utvecklingen av skotermedia framåt ytterligare några snäpp. Så spänn fast hjälmen, sätt dig på skotern och torrbryt så styret tar i garagegolvet, för nu åker vi in i säsongen 17/18 och lämnar allt annat i ett snömoln bakom oss.

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen