Kontakta oss

Nyheter

TURISMFÖRETAG SATSAR PÅ SNÖSKOTER – CAMP GAUTO BLIR SKOTERHANDLARE

Anders Marklund och Camp Gauto i Gautosjö satsar vidare. Snöskoter har länge varit ett självklart element i verksamheten och uthyrning av snöskotrar har stått för en betydande del av affärerna. Nu gasar man vidare och utökar rörelsen med försäljning och service i egenskap av auktoriserad Polaris återförsäljare.

Satsningen är ännu i sin linda och de inledande markarbetena där de nya lokalerna ska stå har precis avslutats. Inom kort kommer byggjobbarna och innan första snön lägger sig över Laisdalen är förhoppningsvis väggar och tak på plats.

– Den ursprungliga planen var att vara redo till snöskoterns dag nu i höst, men detta har vi allt eftersom tvingats ändra, konstaterar Anders Marklund. Handläggningstider och annat strul har gjort att byggstarten dragit ut på tiden. -Men någon gång i mitten av januari ska det vara klart för invigning, fortsätter Marklund.
Säsongen får helt enkelt inledas i de gamla lokalerna.

Den nya lokalen blir ca 200 kvm och kommer att innefatta verkstad, försäljningslokal och reception. Ett reservdelslager kommer också att läggas upp. Tanken är att erbjuda kunder snabb och direkt service. Både externa Polariskunder, men givetvis också se till att företagets egna hyrmaskiner alltid är redo för nya uppdrag.

Uthyrningsverksamheten fortsätter man med i ungefär samma omfattning som tidigare, alltså 25-30 maskiner av senaste modell. Enda skillnaden är att det nu blir Polaris och inte Ski-doo som står på menyn.
Inledningsvis kommer Anders själv att sköta det mesta som försäljning och reparationer, men under högsäsong räknar man med att ta hjälp av en extra mekaniker.
– Allt är ju så nytt än så länge, men vi får se hur det utvecklas och vad det kommer att betyda för verksamheten framöver, funderar Anders Marklund, som inte utesluter nyanställningar i framtiden.
Utöver Polaris snöskotrar kommer man även att sälja, serva och reparera Polaris ATV. – Snöskotrarna blir nummer ett, sedan får vi se vad ATV kan ge på sikt, konstaterar Marklund avslutningsvis.

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen