Kontakta oss

Nyheter

SCOTT 2023 LAUNCH EVENT

En av årets höjdpunkter är äntligen här! På schemat står SCOTT som lanserar sin 2023 års kollektion och självklart är vi från Sledtrax på plats. Det första vi möts av när vi rullar in på  anläggningen är stora vimplar och uppblåsbara portaler som vajar i vinden. Solen skiner och peppen på ett par dagar till fjälls är total! Påkostat är bara förnamnet… Scott som funnits med i branschen för skoterkläder under en lång tid brukar inte hålla igen på sina event och det ska visa sig även denna gång! Häng med när vi nu berättar lite mer om 2023 års grymma kläder!

REPRSENTANTER FRÅN SCOTT

Väl incheckade på rummet möts vi av en välfylld goodiebag med en massa ”nice to have” produkter. Skönt välkomnande hinner undertecknad tänka där favoriten i påsen helt klart är Scott Prospect goggle! Vi hinner kasta ett snabbt öga på grejerna innan det är dags för kvällens middag och mingel. På plats finns bland annat representanter från Scotts högkvarter i Schweiz samt designer, produktledare, säljare, återförsäljare ambassadörer m.fl. Efter en god bit mat är minglet på topp och det surras och tjoas om allt inom snöskoter, det fullkomligt dånar genom restaurangens väggar, det märks att det varit få event de sista året och stämningen är verkligen all out. Kul start!

Under nästkommande morgon presenteras alla produkter i sortimentet. Scott har en komplett kollektion bestående av hjälm, goggles, jacka och byxa, monosuit, handskar, skor, väskor, ryggsäckar, lavinryggsäckar och accessoarer. Något som sticker ut är att Scott även har sitt egna märke på skyddsutrustning där vi bland annat hittar överkroppsskydd och knäskydd. På många produkter ser vi ny design och färgsättning samt en del nya funktioner och finesser som Scott uppgraderat inför kommande säsong. Allt från stora ändringar som stretchmaterial i kläder till små detaljer som gör stora skillnader. Scott har lyssnat på sina kunder och med den feedback dem fått tagit fram riktigt förbättrade kläder, SNYGGT!

DANIEL JOHANSSON OCH RICKARD OCH CRILLE FRÅN MOTORPORTALEN

Kollektioner har en clean design med mestadels diskreta färger och kompletterar med färggranna detaljer. Det populära Flex stället finns numera även i en jordig kulör som också är genomgående i övriga klädkollektionen. De stora nyheterna inför 2023 ser vi på damsidan där Scott har satsat på kvinnliga aktiva förare, de har nämligen tagit fram en monosuit samt ett tvådelat ställ i skalmodell. Scott har ett brett utbud på fodrade kläder till damer men just skalkläder är något de tidigare saknat så detta är en välkommen nyhet. En annan nyhet från Scott är att de kommer med en warm-up coat i två olika färgval. Denna oversizade jacka är menad att fungera både på skotern och i andra sammanhang när du helt enkelt vill hålla dig riktigt varm. Även en handke modell explorer finns numera i Gore-Tex med getskinn.

KALLE “KJ” JOHANSSON
MARCUS EDLUND

På eftermiddagen fick vi sätta Scott kollektion 2023 på prov under solsken och blötsnö, perfekta förhållande för att testa kläderna på riktigt. Våra första intryck är helt klart positiva och vi ser fram emot att köra och testa deras kläder under kommande säsong för att ge er våra läsare en guide om vilka kläder som fungerar till vad. Vi tackar Scott för dessa dagar och ser fram emot nästa säsong då 2023 års kollektion ska få sättas på prov. Tills dess njuter vi av vad denna säsong har kvar att erbjuda.

Läs fler NYHETER

Besök SCOTT SPORTS

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen