Kontakta oss

Sledtrax testar

SEA-DOO WAKE 170 – NYTT ÄVENTYR TILL SJÖSS

Efter de första svängarna under försommaren med vår långtestmaskin Sea-doo Wake 170 har det äntligen blivit dags för en första utflykt. En privat ö i mitten av Storsjön stod som värd för en heldag i gassande sol. Med denna gång fanns två vänner och en Paddelboard, gissa vilken grymt kul dag vi fick!

Just möjligheten till utflykt på vattnet när värmeböljan är som störst är något av de många fördelarna med att äga en vattenskoter och för några veckor sedan hade vi över 30 grader i Östersund. Vad passar inte bättre än att då koppla på kylboxen med en picknick pumpa upp paddelborden Black Island och dra till sjöss. Perfekt aktivitet en sommardag i sitt esse.

Med ECO mode glider vi ut mot tvillingöarna. De går runt 20 knop och fartvinden är snål, musiken ekar ut över blanka Storsjön. 26 grader varm och temperaturen ökar för varje timma. Här gäller det att dricka mycket vatten något som ryms i den 55 l stora kylboxen från tillbehörssegmentet, med snabbfäste från linq är den dessutom lätt sätta dit och ta bort. På släp har vi Duells nyligen framtagna Paddelboard ”Black Island” idag har vi tänkt paddla runt ön mellan allt solande och badande. Vi närmar oss stranden efter någon timma och drar upp skotern på den finkorniga sanden. Perfekt med detta tuffa skrov som inte repas lätt. Två vänner Henrik och Emma ansluter med båt och det tar inte lång stund förens dem tar sig en tur med vår Sea-doo Wake Pro. Sväng efter sväng testas maskin av vännerna som inte kört vattenskoter tidigare och man kan se genom kameralinsen att smilbanden bara växer och växer.

Vidare är det dags för Anna min bättre hälft att testa paddelbord ”SUP” något som blivit populärt under dem sista åren, det är faktisk svårare än vad man kan tro men med blicken riktad långt fram och försiktiga rörelser är snart Anna långt utanför stranden och det ser onekligen ut som hon greppat tekniken.

Dagen fortsätter några timmar med bad fika och lek i vattnet innan det är dags att puttra hemåt. En toppendag till sjöss på en av sommarens varmaste dagar är något vi får tacka Sea-doo för. Frihetskänslan är det fina med att äga en vattenskoter. Sea-doo har så många fördelar mot exempelvis båt. Snabbt att lägga i, tar dig till platser du inte besökt tidigare och smarta tillbehör så du får med dig alla tänkbara leksaker och fika. I nästa artikel ska vi ut och leka vattensport något SEA-DOO WAKE 170 är anpassad och tänkt för så det vill ni inte missa.

Se vår review av Sea-doo wake Pro 230

Kontakta din lokala SEA-DOO handlare:

OKTAN SVERIGE AB

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen