Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX PHOTOSHOOT 2023

Sveriges populäraste och största skoterevent Sledtrax Photoshoot är tillbaka för 2023. Större och starkare än någonsin tidigare. I år går vi verkligen ALL IN!! Häng med en helg med skoterkörning, skratt, tävlingar, sammanhållning och med föreläsningar samt riktigt bra after skoter. Vi lovar er att detta är något ni inte vill missa! Ett prisbord värt över 250.000kr med möjlighet för alla som deltagit i tävlingen att vinna en Polaris Khaos Matryx Slash 650. Endast 100 platser och först till kvarn gäller!

Ni som varit med tidigare vet att när det kommer till Sledtrax Photoshoot är det absolut inget som snålas in! Årets upplaga går av stapeln helgen v.7 16-19 februari i Arjeplogsfjällen, närmare bestämt Camp Gauto. Där bor vi i stugor och har även en gemensam anläggning från JK Event med upplysta kåtor, bar, scen, ljudsystem, 65 tums tv skärmar och mycket mycket mer. Vi kommer att hålla allt från föreläsningar med skoterprofiler och branschfolk till förhandsvisa Sledtrax Stora Lössnötest. Det kommer att serveras trevliga middagar med utsökt mat som såklart följs av festlig stämning på kvällarna.

Nu är det 2022 och kvinnorna inom branschen blir fler och fler vilket vi på Sledtrax tycker är superkul! Många event är uppdelade men vi ser Sledtrax Photoshoot som en plats där vi alla kan dela den kärlek vi har till sporten och ha fruktansvärt kul tillsammans samtidigt som du kan tävla och vinna grymma priser! Vare sig man har en ny eller gammal maskin, om man är duktig eller nybörjare, tjej eller kille. Alla är välkomna att delta i Sledtrax Photoshoot.  Med det sagt vill vi i år pusha alla grymma tjejer där ute lite extra att ta steget och hänga med på denna fartfyllda, roliga och minnesvärda helg och för att göra det ger vi i år en förmånligare anmälningsavgift till tjejer.

Så hur går tävlingen till?

Tävlingen går ut på att fota olika moment och känslor i arten av skoteråkning och flertalet poäng ges ut. Det är tre moment och därmed tre bilder man tävlar med per dag, och det är vi arrangörer som ger ut de moment man ska fota, t.ex. ”Movie” som ovan eller ”Bästa puder bilden”. Endast den egna fantasi sätter gränserna, tävlingen sker på Instagram och man tävlar i lag om två och två.

Prisbordet då?

På prisbordet finns produkter och presentkort för över 250.000kr Ja, en lycklig vinnare som deltagit i eventet kommer åka därifrån med en ny snöskoter från Polaris eller varför inte en släpvagn från Tiki, stötdämpare från Öhlins och presentkort från Sledstore. Dessutom finns det på prisbordet massvis av kläder, skor, hjälmar från dem största och ledande klädmärkena i branschen.

Hur gör jag för att boka?

Vi har endast ett begränsat antal platser 100 st, och det är först till kvarn som gäller. Boka din plats och få mer information i PDF format genom att mejla: mattias@sledtrax.se
I bokningsavgiften som ligger på 5900kr/Kille 5200kr/Tjej ingår boende, frukost, lunch, middag, tävlingsavgift och en stämning i VÄRLDSKLASS.

Slutligen ett stort Tack till våra sponsorer som gör detta event möjligt.

POLARIS, SLEDSTORE, ÖHLINS, JETHWEAR, TOBE, SWETOWN, SCOTT, 509, TIKI, MAPTUN PERFORMANCE, CAMP GAUTO, MOTORHUSET, AMOQ & JK EVENT

Läs fler Nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen