Kontakta oss

Nyheter

183 SKOTERKLUBBAR DELAR PÅ 750 000 KRONOR!

För elfte året i följd stöttar Svedea landets skoterklubbar med bidrag ur Skoterfonden för att hålla skoterlederna i skick. I år får 183 klubbar dela på 750 000 kronor för drygt 3 000 mil skoterled!

Skoterfonden fortsätter att slå nya rekord vad gäller antal sökande klubbar och antal mil skoterled. Det finns uppenbarligen ett stort behov av stöttning till de skoterklubbar som kämpar ideellt för att hålla våra leder farbara och säkra.

– Det är lätt att ta för givet att lederna bara finns där, utan att reflektera över det jobb som ligger bakom. Men vi vet vilket slit som krävs, både på privat utrustning och framför allt alla tusentals timmar som läggs ner för att vi skoterförare ska få njuta av välpreparerade och säkra skoterleder. Skoterfonden instiftades för att uppmärksamma och hylla dessa eldsjälar, säger Stefan Karlsson, affärsansvarig för snöskoter på Svedea.

Australien tur och retur på skoter

Den totala sträckan led skoterklubbarna underhåller är svindlande. Om det var möjligt att ta skotern till Australien hade man tagit sig från Hammarstrand till Brisbane, fram och tillbaka.

– De senaste åren har vi sett en stark tillströmning av nya samarbetsklubbar. Vi är stolta över att drygt 300 skoterklubbar valt att ansluta sig till oss – från Värmland till Vittangi. Men det är också tydligt att klubbarna behöver ekonomisk hjälp. Därför är vi glada över att kunna bidra till ett levande Skotersverige med Skoterfonden, säger Stefan Karlsson.

Läs mer om SKOTERFONDEN

Läs mer om LEDBIDRAGET OCH DE 183 SKOTERKLUBBARNA

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen