Kontakta oss

Sledtrax testar

SUZUKI KINGQUAD 750 KUMA EDITION – JAPANSK KVALITET?

Med spänning och förväntan hälsar vi på Sledtrax det senaste tillskottet till vår testflotta välkommen: Suzuki KingQuad 750 Kuma Edition, som nyligen anlände till Tords Motorservice i Bredåker. Denna fyrhjuling med extra allt på utrustningslistan kommer att få en tuff tid framöver, och vi ser fram emot att sätta den ordentligt på prov under vårt kommande långtest i sommar.

Första anblicken

Den första anblicken av KingQuad 750 strålar det Japansk kvalitet. Med en design som skvallrar om en premiumprodukt och solid konstruktion verkar den redo att tackla en mängd olika terränger och utmaningar. Den stora 750cc motorn och avancerade fyrhulsdriften får oss att genast vilja åka ut och se vad den går för.

Historik med kvalitet

Suzuki har historiskt sett varit känt för sin höga kvalitet och tillförlitlighet, och vi hoppas att KingQuad 750 lever upp till detta rykte. Vid leveransen från Tords Motorservice fick vi en noggrann genomgång av fyrhjulingens funktioner och egenskaper. Den kunniga personalen gick igenom varje detalj, från motor till säkerhetsfunktioner, för att säkerställa att vi var helt förberedda för våra kommande äventyr. Genomgången vid leverans gör att vi känner oss trygga och väl förberedda inför de utmaningar som väntar oss.

Extra allt

Vad som gör denna speciella maskin ännu mer spännande är inkluderingen av KUMA-paketet. Detta paket innehåller flera uppgraderingar och tillbehör som är utformade för att förbättra både prestanda och komfort för föraren.

I paketet ingår en kraftig stötfångare för extra skydd, två kraftfulla vinschar för att hantera fastkörningar eller ge extra draghjälp , handtagsvärmare som håller förarens händer varma och bekväma under de kalla dagarna, bukskydd mot stubbar och stenar, grovmönstrade 27” däck och extra ledbelysning för att klara av sena kvällar eller vinterkörning.

Nu åker vi

Nu laddar vi upp för att äntligen få komma ut med vår nya Suzuki KingQuad 750 Kuma Edition. Vi är övertygade om att denna ATV har potentialen att bli en omtyckt följeslagare för olika typer av uppdrag, och vi ser fram emot att dela våra intryck med er under kommande månader. Så håll ögonen öppna för våra artiklar och video på våra äventyr med denna spännande atv från Suzuki! (Suzuki har ett heltäckande återförsäljarenät om ca 80 handlare som täcker Sverige)

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några fler Sledtrax Testar

Kontakta din lokala SUZUKI handlare:

TORDS MOTORSERVICE

YNGVESSON MASKIN

TRAKTOR CITY

AB NIAN

BIL & FRITID VILHELMINA

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen