Kontakta oss

Nyheter

SVEDEA GER 750 000 KR TILL SVERIGES SKOTERLEDER

Vi vet hur mycket obetalt arbete som läggs ned i skoterklubbarna, ansträngningar som inte alltid uppmärksammas. Därför bildade vi Skoterfonden 2012, som sedan dess delat ut över en miljon kr till en lång rad olika klubbrelaterade projekt. Som en del av Skoterfonden finns vårt ledbidrag som kan hjälpa er hålla era skoterleder i topptrim!

Tipsa din klubb om vårt ledbidrag 

Alla vet vi hur viktiga skoterlederna är för en klubb och vilken arbetsinsats som ibland krävs för att hålla dem i form. Därför vill vi bidra på vårt sätt genom vårt ledbidrag. Alla klubbar som har ett samarbete med Svedea kan söka ledbidrag. Om din klubb inte samarbetar med oss idag så ansluter sig klubben enkelt på vår hemsidadär man även kan ansöka om bidrag.

Bidraget ska användas till skötsel av skoterleder som t ex sladdning, röjning och annat som hör till det löpande underhållet. Det enda klubben behöver göra är att redovisa, och kunna styrka, det antal mil som finns att underhålla. Storleken på ledbidraget står i direkt förhållande till det antal mil er klubb ansvarar för och de antal klubbar som söker bidrag.

Din klubb kan ansöka fram till 30 november 

Ett ledbidrag klan bidra till att fler får njuta av säkra leder, härliga skoterturer och fina utflyktsmål. Därför är alla klubbar vi samarbetar med varmt välkomna att söka fram till den 30 november!

ANSÖK OM LEDBIDRAG

Läs fler NYHETER

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen