Kontakta oss

Nyheter

JETHWEAR I SAMARBETE MED BARNCANCERFONDEN – ETT FINT INITIATIV TYCKER VI PÅ SLEDTRAX

För ungefär två veckor sedan offentliggjorde JETHWEAR att man ingått ett samarbete med Barncancerfonden. En kampanj som beräknas dra in närmare 130.000 kronor till forskningen mot barncancer. Jethwear skänker tillsammans med sina återförsäljare 10% av intäkterna från barnkollektionen till Barncancerfonden.

Erik Nordström, VD och ägare av Jethwear, understryker i ett pressmeddelande Barncancerfondens roll i kampen för att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom insamlingar till forskning kring just barncancer. Att både som företagare och som far till egna barn kunna bidra till Barncancerfondens arbete genom Jethwears kampanj och då tillsammans med sina medarbetare hjälpa till med medel för att utvecklingen och forskningen skall kunna föras vidare ser han som viktigt i kampen mot barncancer. 

Barncancerfondens partneransvariga Katarina Gustafsson har uttalat att Barncancerfonden är väldigt glada över att Jethwear genom kampanjen väljer att stötta barn med cancer och deras familjer. Stöd från företag som Jethwear är en viktig del i arbetet med att bekämpa barncancer. Jethwears produkter inom kampanjen finns att köpa hos din lokala Jethwear återförsäljare.

Beställ Jethwear och stöd Barncancerfonden

Läs fler NYHETER

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen