Kontakta oss

Nyheter

VINTERN STÅR FÖR DÖRREN OCH SLEDTRAX ÄR MER REDO ÄN NÅGONSIN!

En ny vintersäsong drar igång för oss på Sledtrax idag och trots ett minst sagt speciellt år ser vi fram emot denna vinter väldigt mycket! Under våren var nog oron hög hos dom flesta där man undrade vad covid 19 skulle göra med försäljningen i de flesta branscherna?

I sommar har det dock visat sig att både ATV och vattenskotrar sålt över förväntan och många handlare har helt enkelt sålt slut på sina lager. Vi har även varit i kontakt med människor som bor i USA och dom säger samma sak, ATV, vattenskotrar och side by sides i princip är slutsålda. Man brukar säga att inget ont som inte har något gott med sig och förhoppningsvis får vi se starka försäljningssiffror även i skoterbranschen. 

Detta främst för att hjälpa till att hålla liv i småföretagarna som lever och verkar i inlandet samt fällkedjan som varit väldigt utsatta då många anläggningar varit tvungna att hålla stängt.

Med en kommande säsong där det ser ut som att utlandsresorna får dröja ett tag till och ett år med stora nyheter från samtliga skotertillverkare, ser förutsättningarna rätt goda ut för att vi skoteråkare kommer att kunna hjälpa till och få snurr på maskineriet igen.

Vi på Sledtrax är väldigt laddade inför en ny spännande säsong där vi har massor av nytt på gång för er läsare samt tittare på våra Sledtrax tv episoder. Serva skotern eller hämta nyförvärvet och se till att ha ordning på den personliga utrustningen, för nu åker vi mot en ny grym vintersäsong!

Kung bore, bring it!

Läs fler nyheter på SLEDTRAX

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen