Kontakta oss

Nyheter

YAMAHA SLÄPPER EN HELT NY WOLVERINE RMAX 1000

Yamaha släpper en helt ny side by side modell inför 2021 som heter Wolverine RMAX 1000. Vi har kikat närmare på Yamahas pressrelease som verkligen väcker vårat intresse på denna spännande maskin. Här kommer lite höjdpunkter från denna nyhet.

WOLVERINE RMAX 1000

Maskinen är byggd för att klara en mängd olika typer av terräng, allt från grusvägar till stenklättring och lera. Den kommer både i en tvåsitsig och fyrasitsig version där SE är en Special Edition med lite extra godis monterat från fabrik.

WOLVERINE RMAX MOTOR

Motorn är en helt ny fyrtakts paralelltwin på 999cc med 8 ventiler och dubbla överliggande kamaxlar. Vi vet ej vilken toppeffekt snurran besitter men den skall vara klassledande enligt Yamaha när man låter den andas ut på varvstoppet vid 8500 rpm. För att anpassa motorns egenskaper efter den typ av körning man utövar finns det ett reglage med tre lägen som ändrar motorns karaktär, Trail mode för en mer avslappnad tur, Sports Mode där man har utrymme att släppa lös maskinens fulla potential eller Crawl Mode för mer teknisk och svårframkomlig körning.

FRONT MED LED-LYSE

Förutom ett helt nytt aggressivare utseende har den nya Wolverinen ett nytt chassi med bred spårvidd och stryktålig hjulupphängning med en uppsättning FOX QS3 stötdämpare som är byggda för riktigt tuff körning. Och utan verktyg kan man snabbt justera stötdämparna om man önskar en hård eller mjuk karaktär i maskinen. 

Något som slår en vid en första anblick är även det nya LED lyset som inte bara ska ge bra lyse utan ger även maskinen en tuffare  och modernare look. Framkomligheten försäkras genom att man har både fyrhjulsdrift samt difflåsning tillgänglig på ett vred samtidigt som man utrustat maskinen med en uppsättning premium däck med grova mönster. Skulle inte det räcka till sitter det en vinsch på SE modellerna som klarar att dra drygt 2000kg.

YAMAHA WOLVERINE

För att garantera den välkända Yamaha kvalitén även på denna maskin är man tydlig med att framföra att alla komponenter har fått genomgå långa och hårda tester.

Vi på Sledtrax ser fram emot att få testa denna nyhet när den kommer till Sverige och gå in på djupet med en helt klart spännande Yamaha Wolverine RMAX 1000.

LÄS MER HOS YAMAHA

LÄS FLER NYHETER

KONTAKTA DIN LOKALA YAMAHA HANDLARE:

YAMAHACENTER ÖSTERSUND

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen