Kontakta oss

Nyheter

YAMAHA LINEUP 2022

Till denna säsong gav sig Yamaha in i 2-takts segmentet på allvar igen och återinförde Mountain Max, en efterlängtad modell som blivit omtyckt under denna vinter. Just denna modell kommer i nya intressanta alternativ till nästa år. En annan häftig nyhet är att Yamahas legend SRX hittar över havet och kommer i en grymt läcker retrostil. Yamaha bjuder på ett riktigt brett sortiment till nästa år, nu är det dags att titta på Yamaha 2022 utbud!

2022 Transporter Lite 2UP

Venom och transporter 400cc som släpptes till förra säsongen har nu fått ett till syskon! Transporter Lite 2-up är en mer touringanpassad modell med dubbeldyna och förstärkta fjädrar för att klara den extra vikten. Det känns som ett naturligt steg från Yamaha för att bredda segmentet ytterligare.

2022 Sidewinder SRX LE

En blixtsnabb milslukare som äntligen hittat till Sverige, med en design inspirerad från 1977 års modell av SRX kommer den inte passera någon obemärkt. Med en 42” bred framvagn och en 25 mm Ripsaw-matta kan vi bara fantisera om hur snabb denna maskin kommer vara nästa vinter, att det dessutom sitter FOX elektriska IQS dämpare gör inte saken sämre!

2022 Sidewinder S-TX GT EPS

En lyxtouring som till nästa år blir ännu lyxigare, som namnet avslöjar kommer denna modell med Electric Power Steering (EPS) till nästa vinter och en massa andra bekvämligheter. Uppvärmd dyna, grymma dämpare och en skottsäker motor gör detta till ett självklart val för den som gillar långturer.

Sidewinder L-TX LE

Hos denna modell kan vi nog säga att fokus ligger på fjädringen, alla stötdämpare är kashimakoatade och längst bak hittar vi en krallig 2-tums Zero QS3-R dämpare. Det här är en modell som kommer trivas bäst efter de knöligaste lederna och passa våra Skandinaviska förhållanden väl. 

Mountain Max LE 154 SL

Till kommande säsong breddar Yamaha Mountain Max utbudet och kommer med ett aggressivare alternativ. Med en 3” PowerClaw matta och en kort dyna tror det här blir en rolig maskin i branterna, att man dessutom har skalat bort vikten för elstarten gör nog inte upplevelsen sämre. På alla ”MM” modeller kommer även de nya variatorerna, det här är något som vi är väldigt nyfikna på.

Mountain Max LE 154

Här har man valt från Yamaha att till nästa år sätta på den stora tunnelkylaren, det här blir alltså ett bättre alternativ för dig som inte bara kör lössnö utan även transporterar dig lite mer efter led. Det sitter samma matta som 2021, en 66 mm PowerClaw som har ett grymt bett i snön. Vi hoppas få sätta vantarna på flera av Yamahas snygga och intressanta 2022 modeller under våren för att ge er som läsare fler intressanta artiklar.

Läs fler NYHETER

Kontakta din lokala Yamaha Handlare:

Yamaha Center Östersund

Läs mer hos YAMAHA

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen