Kontakta oss

Nyheter

ARCTIC CAT 2022 – 60 ÅRS JUBILEUM

Det är precis 60 år sedan Arctic Cat tillverkade sin första snöskoter och till 2022 kommer flertalet spännande nyheter. En ny crossover modell i Blast familjen, en kortad Hardcore och en racing inspirerad Mountain modell är bara några av trumfkorten. Häng med när vi nu tar en närmare titt på Arctic Cat 2022.

Arctic Cat M8000 HardCore 146

Till 2022 forsätter Arctic Cat på samma trend som många av de andra märkena med korta Mountain modeller och till nästa år kommer en M8000 Hardcore Alpha One 146” Med kort tunnelkylare, Fox QS3 dämpare, Monorail och AMS 36 framvagn. Ett riktigt hett alternativ för den skandinaviska marknaden.

R-M 8000 Alpha One 154”

En race inspirerad Mountain modell Black Cat vilket syns på dekalerna framtagen av deras team i USA med monorail, QS3/QSL, AMS 36 framvagn och tunnelväska. Endast beställningsbar under våren.

BLAST XR 4000 & XR 4000 Touring

En helt ny crossover i BLAST familjen 146” lång med en 44 mm cobra matta, coilover shocks och encylindring 400 kubik motor. Modellen finns även i Touring version med en Ripsaw matta och tvåsitsdyna. Spännande modell vi tror kommer passa bra i Skandinavisk miljö.

THUNDERCAT ATAC EPS 137

Återkomsten av Thundercat är ett faktum, en modell som både får nya ATAC system med ställbara stötdämpare och EPS elektrisk servostyrning. Vill man åka med hög komfort och läskigt snabbt på dem svenska lederna är detta alternativ ruskigt hett.

En fin uppgradering som kommer på alla 6000, 8000 och 9000 maskiner är helt nya egenutvecklade variatorer som heter ADAPT. Man har lyckats kapa vikt för bättre gas svar och man har även lyckats göra primären smalare vilket gör att den skulle fungera med smalare sidokåpor. Kanske är det en hint om framtiden? Remspänningen sköts fortfarande automatiskt för att alltid ha rätt spänning samt minska remslitage.

Utöver detta kommer Arctic Cat även med ett SK paket för 3000kr extra som man kan välja till på nästan alla modeller som innehåller allt från frontbågar, rutor, styrväskor och tunnelväskor.

Läs mer om Arctic Cat under våren när vi testkört dem.

Läs fler NYHETER

Läs mer hos Arctic Cat

Kontakta din lokala Arctic Cat handlare:

SPEEDSHOP SERVICECENTER

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen