Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX ÖNSKAR GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Vi på Sledtrax har startat denna säsong med gasen i botten! Med en nylansering i Norge, utökande av vårt ”team” och en helt ny plattform ska vi fortsättningsvis försöka ge er våra läsare och tittare så mycket godis som möjligt inom powersportindustrien! Nu under jul och nyår vill vi passa på att berätta lite mer och ge er vår publik lite teaser´s om hur denna säsong kommer se ut.

Hur ser Sledtrax säsong ut?

Sledtrax kommer ha tio maskiner på långtest vilket innebär massvis av långtest rapporter och filmatiserade tester under säsongen. Förutom det kommer vi låna ett flertal maskiner som vi inte långtestar allt för att ge er vår publik så mycket artiklar och reportage som möjligt att förkovra er i.

Vi kommer även åka utomlands för att testköra 2024 års modellprogram, så ni kommer få ta del av dem största och senaste nyheterna från tillverkarna genom oss. Dessutom kommer vi starta en ny filmserie som heter ”Behind The Scenes” från vår Norska kollega Simen Sandvik där vi kommer få massvis av tips och tricks samt ta med er in bakom kulisserna och se hur vi får fram allt content för tidningen. Vi kommer också hålla vårt event Sledtrax Photoshoot helgen V.7 i Camp Gauto. Det finns fortfarande en handfull platser kvar om ni vill vara med. På prisbordet finns bland annat en ny snöskoter från Polaris värd 180.000kr.

En spännande nyhet vi släpper om någon månad!

Slutligen har vi en stor nyhet att berätta som vi tyvärr måste hålla på någon månad till men som vi är övertygade kommer skapa ett mervärde för er våra läsare! Alltså oerhört mycket att se fram emot under denna vinter. Vi på Sledtrax ska resa land och rike, jobba stenhårt för att försöka skapa så mycket läsvärt och sevärd material som möjligt för er. Med andra ord så det blir en intensiv säsong minst sagt! Men som vi säger på Sledtrax och som också är vår slogan: ”It’s a lifestyle”, så sena nätter och långa resor är en del av vårt DNA!

Julen är en mysig högtid som ska spenderas med familj, vänner i en idyll med massvis av snö. Gärna en fjällstuga med en liten skorsten så tomten får riktigt svårt att ta sig in. I år önskar vi oss massvis av snö och hårda paket från alla snöskotermärken!! Hur som helst vill vi tacka alla er, våra läsare, tittare och samarbetspartners som gör vårt magasin möjligt! Stort tack och ha en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Besök Sledtrax Norge

Besök Sledtrax Instagram

Besök Sledtrax Facebook

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen