Kontakta oss

Sledtrax testar

ACCESS 420 SHADE VIKING ANSLUTER TESTFLOTTAN

Vinterns kyla och viddernas snötäckta landskap skiftar ton till ljusa långa dagar med värmande sol och gröna landskap. Det är nu dags att ställa undan skotern för sommarförvaring. Skiftar ton gör även Sledtrax där ni numera i sommar kommer få titta och läsa om de senaste testarna och rapporteringarna från både ATV, UTV och vattenskoter-sidan. Sledtrax blir därmed ett helårstäckande magasin inom powersport och gissa om vi är taggade!! Först ut i Sledtrax sommarstall har vi en ACCESS 420 SHADE VIKING EPS.

Access är ett relativt nytt märke här i Sverige och distribueras genom Dala Bilhandel AB. Märket tillverkas i Taiwan och sedan starten 2003 är man numera en storspelare i Asien med ett brett sortiment av arbetsklassade ATV´s men man kommer också med SSV.

Maskinen vi valt att sätta på prov under sommaren är en traktorregistrerad arbetsnarkoman med premium känsla, SHADE VIKING är utrustad med cvt låda, styrservo, 4-hjulsdrift, leddisplay och vinsch men även ett par riktigt schysta sulor i form av maxxis bighorn däck med aluminiumfälgar. Access har en vettig prisbild i övre budgetsegmentet med start från ca 55.000kr – och uppåt.

Mattias Sandberg , Tom Bergkvist

Hämtning av Access 420!

Vi möter upp Tom från Dala Bilhandel en vårvinterdag halvvägs mellan Östersund och Mora. Förväntningarna är på topp och spänningen stiger ytterligare något när bakdörrarna till Craftern öppnas. Jag och maskinen möter blickar första gången, ruset stiger, en härlig känsla!!

Utseendet på Access 420 är rått och tilltalande, väl sittande på maskinen vid avlastning känns den väldigt kompakt och smidigt. Under en kopp kaffe skrivs papperna och nävarna skakas, Sledtrax första sommarmaskin är ett faktum!

Sammanfattningsvis, engelska benämningen ACCESS står för tillgång, vilket vi hoppas att maskinen ska vara för oss. Jag ställer jag mig frågan, Kommer maskinen klara Sledtrax hårda tester framöver i svår terräng och med tunga laster? Det ska vi ta reda på under sommaren, missa inte nästa uppdatering.

Läs mer om Access 420 HÄR

Läs hos generalagenten HÄR

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen