Kontakta oss

Sponsrade inlägg

AMOQ ASPECT JACKA & BYXA

Vi har tittat på lite kläder från AMOQ av serien Aspect som funnits några år på marknaden nu med ständigt ny utveckling och förbättringar är nya Aspect bättre än någonsin tidigare dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.

ASPECT JACKA 

Aspect, vår tekniskt sett bästa skoterjacka hittills. Jackans design, med raka och symmetriska linjer, har inspirerats av alpin skidåkning. Den lätta skalkonstruktionen är tillverkad i 300D Nylon Canvas, som är ett både följsamt och slitstarkt tyg. Materialet ger den slitstyrka som krävs för aggressiv skogsåkning utan att ge avkall på rörlighet och komfort. Ett lätt och flexibelt förstärkningsmaterial har använts på utsatta områden som armbågarna. Vattenpelaren i “ELEVENT 30K”-membranet är otroliga 30 000 mm. För att maximera luftflöde och ventilation har jackan utrustats med både dubbla ventilationskanaler i ryggen och ventilationsdragkedjor i armhålorna.

– YTTERTYG AV 300D NYLON CANVAS

– 30 000 MM VATTENPELARE 

– 20 000 G/M2 ANDNINGSFÖRMÅGA

– 4-VÄGSSTRETCH I ARMHÅLORNA FÖR OPTIMAL RÖRLIGHET

– TEJPADE SÖMMAR

– VENTILATIONSDRAGKEDJOR I ARMHÅLORNA

– ELASTISKA INNERMUDDAR MED TUMGREPP

– D-RING I ALUMINIUM

– AVTAGBAR HUVA

ASPECT BYXA 

Aspect, vår tekniskt sett bästa skoterbyxa hittills. Byxans design, med raka och symmetriska linjer, har inspirerats av alpin skidåkning. Den lätta skalkonstruktionen är tillverkad i 300D Nylon Canvas, som är ett både följsamt och slitstarkt tyg. Materialet ger den slitstyrka som krävs för aggressiv skogsåkning utan att ge avkall på rörlighet och komfort. Ett lätt och flexibelt förstärkningsmaterial har använts på utsatta områden som knän och benslut. Vattenpelaren i “ELEVENT 30K”-membranet är otroliga 30 000 mm. För att maximera luftflödet och säkerställa ventilationen har byxorna försetts med ventilationsdragkedjor på utsidan av låren.

– YTTERTYG AV 300D NYLON CANVAS

– 30 000 MM VATTENPELARE 

– 20 000 G/M2 ANDNINGSFÖRMÅGA

– TEJPADE SÖMMAR

– JUSTERBARA HÄNGSLEN

– VENTILATIONSDRAGKEDJOR I LÅREN

– D-RING I ALUMINIUM

Köp produkterna hos dina lokala handlare eller kika in AMOQ

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen