Kontakta oss

Sponsrade inlägg

EFFEKT POWERSTORE I ÖRNSKÖLDSVIK – ETT NYTT LANDMÄRKE FÖR MOTORSPORTENTUSIASTER!

Örnsköldsvik´s landskap har fått ett nytt och imponerande tillskott längs E4:an – Effekt Powerstore. Denna återförsäljare har blivit en magnet för alla med ett intresse för motorsport, och deras nya anläggning är inte bara en fest för ögonen utan också ett centrum för funktion och service. Med starka varumärken som Polaris, Arctic Cat, Husqvarna och CF Moto under sitt tak, står de redo att serva den norrländska marknaden.

Arkitektonisk pärla med historisk touch!

Den nya anläggningen hos Effekt Powerstore är enastående på många sätt. Det som en gång var en gammal brandstation har transformerats till en modern och attraktiv byggnad som är svår att missa för de som reser längs E4:an. Dess design är en fusion av det industriella arvet med ett framtidsinriktat tänk och en magnifik bostad på toppen.

Välkomnande och rymliga Interiörer

Besökarna välkomnas in i en enorm entré där en storslagen ljuskrona hänger i taket och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Framför entrén möts man av en välplacerad kundservicedisk, redo att assistera med ett leende.

Showroom och outlet med attraktiva erbjudanden

På övervåningen öppnar sig ett showroom som visar upp det senaste inom ATV, UTV, snöskotrar och fyrhjulingar. Intill showroomet ligger en kläd-outlet där entusiaster kan hitta kvalitetskläder och tillbehör till mycket förmånliga priser.

Begagnat och mer därtill!

Kunder som söker efter begagnade alternativ kommer att uppskatta den separata begagnadhallen, och planer finns för ett begagnattält utanför anläggningen, vilket ytterligare kommer att utöka utbudet.

Expertis och kundnöjdhet i centrum

Effekt Powerstore står ut inte bara genom sin imponerande anläggning utan också genom sin personal. Teamet på anläggningen är inte bara trevliga utan också otroligt kunniga. De sätter kunden i fokus och strävar efter att varje besök och affär skall leda till en nöjd kund.

Komplett leverantör för powersport

Anläggningen är ett paradis för den som söker allt inom powersport. Med ett brett utbud av ATV, UTV, snöskotrar, fyrhjulingar samt kläder och ett stort sortiment av eftermarknadsprodukter, positionerar sig Effekt Powerstore som en komplett leverantör. Dessutom erbjuder de trädgårdsmaskiner och tillbehör, vilket gör att man kan finna allt man behöver på ett och samma ställe.

Effekt Powerstore i Örnsköldsvik har med sin nya anläggning med William Eriksson i spetsen tillsammans med sin engagerade personal verkligen skapat en destination som lever upp till sitt namn – effektfull och kraftfull. För alla motorsportentusiaster är det definitivt värt ett besök.

Besök Effekt Powerstore

Följ Effekt Powerstore Instagram

Läs fler Reportage

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen