Kontakta oss

Sponsrade inlägg

CROSSFIX ÖJEBYN

Vintersäsongen 2023 knackar på dörren och vi har valt att besöka en av de nyaste handlarna i Brp familjen nämligen Crossfix i Öjebyn. Bara ett stenkast från E4:an hittar ni denna stiliga lokal där kompetens absolut inte är någon bristvara. Följ med när vi känner dem på pulsen!

Crossfix 2.0

Under 2021 var det flera företag som sökte om att få representera Brp i Piteå regionen då dåvarande avtal med TraktorCity gick ut. Tack vare att Crossfix hade samarbetat med TC och gjort all service och reparationer på relaterade Brp produkter sedan 2007 var de ett hett alternativ. I februari 2022 öppnades Crossfix i ny tappning på Prylvägen 7 i Öjebyn, där och då gick startskottet för en ny era då Crossfix även blev återförsäljare åt Brp´s fordon. 

Bakgrund

Jonas och Johan berättar att de haft samarbete med varandra under flera år och jobbat bra ihop, då denna möjlighet att bli återförsäljare åt Brp gavs såg man det som ett bra alternativ att ta samarbetet till nästa nivå och fortsätta utveckla Crossfix. Företaget har sedan 2018 sålt Brp´s reservdelar och vissa tillbehör på deras webbshop. Tanken var att du som kund snabbt skulle kunna beställa din trasiga del och faktiskt veta kostnaden för det. Tilläggas bör att 2018 var det inte så många som hade denna tjänst på sin webbshop.

Förarbevis vattenskoter

Brp har ett stort utbud av vattenskotrar och inför denna säsong blev det krav på förarbevis för dig som skall framföra dessa fordon. Med det som bakgrund valde Jonas och Johan att lägga tid och resurser på att få tillstånd för att kunna utbilda sina kunder att ta förarbeviset. Detta är något som har uppskattas och intresset i Piteå har varit stort. De berättar att de även åkt till andra orter för att hålla i denna utbildning, finns bara underlaget åker vi säger Johan.

Shredder kväll  

Då det var många som beställt Lynx Shredder till denna säsong och intresset var stort valde man att anordna en Shredder kväll under hösten, detta för att på lite mer detaljnivå gå igenom maskinen. Förutom att själva maskinen fanns på plats var även två tekniker från Umeå med, de hade även bjudit in en av utvecklarna för Shreddern från Brp Finland. Nivån på kvällen blev lyckad och de flesta frågetecken blev uträttade. Temakvällen blev lyckad och mycket uppskattad av kunderna. Vi ser det som vårt sätt att visa våra kunder att vi inte “bara” är en återförsäljare säger Jonas.

Verkstad

Ända sedan starten 2007 har man haft fokus på god service ut mot kund, detta i kombination med snabba ledtider och struktur kring verkstaden har varit ett lyckat koncept. Det jobbar fyra till sex personer här beroende på säsong och behov. Crossfix har byggt en struktur för att kunna ha ett snabbt flöde med exempelvis nya maskiner. De har även skapat en elektronisk spårbarhet som funkar riktigt bra och frågetecken om delar och maskiner minimeras, på så vis behåller vi ett bra flöde och kunderna förblir nöjda säger Johan.

Ambassadörer

Crossfix har två ambassadörer som är bekanta namn i branschen, Emil Öhman och Pär Berglund. Förutom att de hjälper till med synlighet på sociala medier är de också inblandade i event. Emil har hunnit ha två träffar där det varit fullt fokus på stötdämpare, den ena var teoretisk och den andra blev en träff på Emil´s crossbana för att på “hands on” nivå testa ut och ställa in stötdämpare efter förare och behov. I dagsläget får man med ett dokument som Emil gjort med tips & trix om hur du ställer in dina dämpare när du köper en ny maskin på Crossfix. De berättar att de även håller på att planera ett event som Pär ska hålla i då med fokus mot körteknik. Tanken är att man träffas och kör en dag tillsammans med Pär och har roligt ihop.

Avslutningsvis

Har ni inte varit förbi gänget på Crossfix i Öjebyn skulle jag varmt rekommendera det! En trevlig butik med medarbetare vars nöjda kunder är högsta prioritering vilket även känns när man kliver in genom dörren. Det är kanske just den känslan man försöker beskriva när de säger Crossfix familjen. Det ska bli roligt att följa deras resa under kommande säsonger!

Läs fler REPORTAGE

Besök CROSSFIX

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen