Kontakta oss

Nyheter

SKI-DOO 2022

Förra säsongen laddade Skidoo på rejält med att presentera den första serieproducerade tvåtaktsturbon. Ski-doo 2022 ökar man laddtrycket på fler modeller och välkomnar en gammal legend tillbaka. Vi hittar även en par uppdateringar på lössnö fronten, samt lite häftiga nyheter på stötdämparsidan. Här är highlightsen från releasen!

Smart Shox Technology

En intelligent stötdämparuppsätning som anpassar sig efter körningen. Med tre ställbara lägen, Sport +, Sport, Comfort får fjädringen olika karaktärer för att passa körsättet för stunden. Stötdämparen kan ändra inställning upp till 50 gånger per sekund för att alltid kunna och hinna agera efter förhållande. En intressant nyhet som vi ser fram emot att testa.

Mach Z

Starkare, snabbare, vassare än någonsin dyker Mach Z upp i ny skepnad. 180 vilda hingstar trycker numera 900 ace motorn ur sig. Givetvis har den flyttat in i Mach Z. För en flygande start har den utrustats med launch mode. Stötdämparuppsättningen är den nya Smart Shox Technology. Tyvärr verkar det som att Mach Z inte kommer till Sverige, men hoppas kan man alltid göra. Istället får vi ta del av en Renegade med samma krutpaket under huven och den nya teknologin för stötdämpare.

Summit 

Till 2022 hittar vi en smal nyhet bland de olika Summit modellerna. På det nya Expert paketet hittar vi en framvagn som endast mäter 34 tum mellan skidorna. Mattan har även den blivit smalare med 38 cm. Allt för att Summiten ska bli än mer smidig vid teknisk åkning, och frågan är om inte gränsen börjar på att vara nära där man får knyta fast skotern för att inte blåsa omkull på parkeringen. Skämt åsido är det intressanta uppdateringar på en redan lättkörd maskin.

Håll utkik på Sledtrax under våren för att ta del av mer djupgående nyheter på nästa års modellprogram.

Läs fler NYHETER

Kontakta din lokala Ski-doo handlare:

TORDS MOTORSERVICE

TERRÄNGMASKINER

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen