Kontakta oss

Nyheter

ARCTIC CAT STORSATSAR MED NY MOTOR OCH INNOVATIVT SAMARBETE!

Arctic Cat, en av världens tillverkare av snöskotrar och fritidsfordon, har nyligen avtäckt sin revolutionerande nya motor för säsongen 2024/2025 med en kubikvolym på hela 858 kubik. Tillsammans med ett banbrytande samarbete med Garmin för en ny touch display, positionerar sig nu Arctic Cat i framkant av innovation och vi kan på riktigt säga att Arctic Cat är tillbaka för att stanna!

En motor som imponerar

Motorn, som kan skryta med 11% mer hästkrafter än sina föregångare, kommer utan tvekan att erbjuda en förhöjd körupplevelse för alla snöskoterentusiaster. Den kraftfulla motorn är dessutom 4% lättare, och byggt kring det nya Catalyst chassie tillverkaren släppt till i år. Arctic Cat har även omdesignat avgasportarna samt ett helt nytt ”air intake system” för att erbjuda en mer effektiv och miljövänlig körning, som dessutom ger den kraftfulla motorn mer och snabbare syre som den behöver. Med dessa förbättringar visar företaget att de är dedikerade till att ständigt förnya och förbättra sina produkter för att möta konsumenternas behov och önskemål.

Touchdisplay i samarbete med Garmin

I ett försök att förena det bästa av två världar har Arctic Cat ingått ett partnerskap med Garmin, ett företag känt för sina avancerade GPS-system. Samarbetet syftar till att skapa en toppmodern touchdisplay kallad G8 på 8 tum där användarna enkelt kan lägga in friluftskartor och annan viktig information direkt på skärmen.

Dessutom med mjukvara för Group Ride och Bluetooth där man kan lägga in upp till 20 åkare helt utan mobiltäckning för text och track direkt på displayen. Denna innovativa lösning kommer att erbjuda förarna en oöverträffad nivå av interaktivitet och användarvänlighet, och öppnar upp för en helt ny värld av möjligheter för äventyr i det fria. Föraren kan exempelvis lägga in kartor över favoritrutter, markera platser av intresse och få realtidsuppdateringar om väder och terrängförhållanden.

Framtiden ser ljus ut

Med lanseringen av den nya 858-kubikmotorn och det ambitiösa samarbetet med Garmin, står det klart att Arctic Cat är här för att stanna något som det spekulerats i. Deras engagemang för innovation och kvalitet visar att de är ett företag som alltid strävar efter att ligga i framkant, och vi kan förvänta oss att se mer spännande utvecklingar på horisonten.

Sammanfattning

Arctic Cat tar upplevelsen till en helt ny nivå med sin nya 858-kubikmotor och samarbete med Garmin. Med ökad effekt, lägre vikt och en innovativ touch display som erbjuder en rad nya funktioner för frilufts entusiasten, är framtiden ljus för Arctic Cat och dess kunder. Det återstår att se vilka äventyr som väntar i vintersäsongen 2024/2025, men en sak är säker: Vi på Sledtrax ser verkligen fram emot att testa denna nya best!

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Läs några Sledtrax testar

Kontakta din lokala Arctic Cat handlare:

YNGVESSON MASKIN

EFFEKT POWERSTORE

ERLAS MOTOR

Läs mer på Arctic Cat

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen