Kontakta oss

Nyheter

FÖLJ MED SLEDTRAX TILL KANADA FÖR SKI-DOO 2025 LAUNCH

I ett unikt samarbete mellan Sledtrax och den legendariska snöskotertillverkaren Ski-Doo kan vi nu stolt tillsammans presentera årets kanske grymmaste tävling där du som läsare och tittare hos Sledtrax har chansen att vinna en oförglömlig resa till Quebec. Detta är inte bara en resa, utan en möjlighet att vara en av dem första att se Ski-Doo´s 2025 lineup av snöskotrar!

Unik tävling för Sledtrax läsare!

Sledtrax, känd för sin passion för snöskotervärlden, och Ski-Doo, en pionjär inom snöskoterindustrin, har slagit sina påsar ihop för att skapa en tävling som inte liknar något annat. En lycklig vinnare får chansen att följa med Sledtrax-teamet till det pittoreska Quebec i Kanada. I slutet på februari kommer vi tillsammans att få en exklusiv förhandsvisning av Ski-Doo´s 2025 modeller.

En resa fylld med äventyr!

Resan till Quebec är inte bara en chans att se de senaste snöskotrarna från Ski-Doo, utan också en möjlighet att uppleva magi i världsklass. Ett fullspäckat äventyr står på schemat med massvis av spännande besök och upplevelser, god mat och fint boende. Under tre dagar hänger vi sida vid sida där du som vinnare även få ser hur vi på Sledtrax skapar material, filmer och reportage under vår vistelse.

Vad väntar i 2025 års lineup?

Ski-Doo är kända för sin innovation och 2025 års lineup utlovar att bli inget undantag. Med förbättringar inom prestanda, komfort och hållbarhet, Tror vi på Sledtrax att den nya lineup av Ski-doo´s kommer sätta nya standarder inom snöskoterbranschen. Med andra ord ett par riktigt spännande nyheter!

Hur deltar man?

För att delta i tävlingen krävs det att man följer några enkla steg. 

1. Dels ska man vara en Ski-doo tokig snöskoter entusiast och duktig på att skapa content, framförallt på sociala medier.

2. Skicka in en kort text om ditt bästa Ski-doo minne och berätta varför just du ska få följa med oss. Mejlas till mattias@sledtrax.se bifoga dina sociala media konton, Instagram, Facebook, Tiktok, se till att konton är öppna så vi kan se dem.

Vi kommer utse 3 finalister den 15 januari då tävlingen avslutas och vi väljer ut en lycklig vinnare.

Avslutande Tankar

Denna tävling erbjuder en unik upplevelse och once in a lifetime resa!  Det är en chans att inte bara se vad framtiden har att erbjuda från Ski-doo, utan också att uppleva några fantastiska dagar med oss på Sledtrax. Missa inte denna möjlighet att vara en del av en oförglömlig show med Sledtrax och Ski-Doo!

Läs några Sledtrax testar

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen