Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX VINTER 2023/2024

Den efterlängtade vintersäsongen 23/24 närmar sig med stormsteg, och Sledtrax står redo att välkomna alla snöskoterentusiaster med öppna armar. Förvänta dig massvis med spännande artiklar, tester av alla nya 2024 års snöskotermodeller och en helt ny podcast – “Snöskoterpodden”. Allt detta syftar till att ge dig som läsare och tittare en oförglömlig upplevelse inför vinter 23/24.

När bladen på träden börjar skifta färg och morgnarna blir allt krispigare, vet vi att det är dags att börja längta efter vinterns äventyr. Denna vinter står Sledtrax redo att ta dig med på en resa genom den snöklädda vildmarken med en uppsjö av spännande nyheter och underhållning.

Spännande Tester och Recensioner

I takt med att 2024 års snöskotermodeller rullas ut på marknaden, kommer Sledtrax att vara din pålitliga guide i djungeln av nya modeller och innovationer. Med omfattande tester och recensioner kommer du att få all information du behöver för att välja rätt maskin för dina behov.

Snöskoterpodden

Boom! Efter en episk femårsresa ledd av Erik Holmgren får Snöskoterpodden nu en glittrande makeover och blir en lysande stjärna i Sledtrax Magazine. Varannan vecka bjuder vi på kryddstarka intervjuer – vi snackar toppnamn och experter från snöskotervärldens hetaste hörn. Vi går in i det hårda, gräver djupt och är inte rädda för att kasta några snöbollar (metaforiskt talat, så klart)! Vill du ha fingret på pulsen och höra det senaste skvallret från branschen? Slå på motorn, känn snöflingorna i ansiktet, och följ med oss på en adrenalinfylld färd genom powersportens magiska rike. Snöskoterpodden är tillbaka – större, bättre och mer intressant än någonsin tidigare!

Film och Underhållning

För att ge dig en så realistisk upplevelse som möjligt kommer Sledtrax även att erbjuda filmer via SledtraxTV som tar dig rakt in i hjärtat av vinteräventyren. Här får du följa med på spännande resor, se tester av de senaste modellerna och få en inblick i snöskoterlivet från olika perspektiv.

Välkomna till Vintersäsong 23/24

Sledtrax välkomnar alla läsare och tittare att dyka in i en värld av action, adrenalin och känsla där äventyret alltid väntar runt hörnet. Med ett ständigt flöde av nya artiklar, poddavsnitt och filmer, lovar vi att hålla din passion för snöskotrar vid liv genom hela säsongen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren veteran, kommer du att finna något som fångar ditt intresse hos Sledtrax. Så spänn fast hjälmen, klicka in på Sledtrax.se & Sledtrax.no och följ med oss på ett oförglömligt äventyr i vinter!

Se lite SledtraxTV

Läs och lyssan på Snöskoterpodden

Följ oss på sociala medier Instagram Facebook Youtube

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen