Kontakta oss

Nyheter

CAN-AM 2023 ÅRS ATV NYHETER

Can-am fortsätter sitt arbete med att skapa nya trender och lansera det senaste inom teknik och inovationer från powersport industrien in i sina produkter. Detta år finns en hel radda av nyheter från BRP både för dem stora men också för dem små. Sledtrax ger er här dem störta nyheterna från Can-am 2023.

Can-am ATV´s:

Många av Can-am ATV´s framförallt Outlander serien får ett nytt tilltalande och aggressivt utseende med en del ny plast och nya integrerade ledlampor som både ger en bredare och längre ljuskägla under de mörka tiderna på dygnet. Om den aggressiva looken är den synliga skillnaden så kryllar det av nya innovationer under huven.

Ett nytt motorpaket på 850 kubiks V-Twin levererar hela 78 hästkrafter och om inte det vore nog så kommer även maskinerna med ett ny smart inovation IEB (Intelligent Engine Breaking) system där du kan ställa in motorbroms i tre olika lägen. Perfekt om du behöver en hög motorbroms vid arbete eller när du är tungt lastad. Och en lätt motorbroms när du är ute för bus och lek.

ITC (Intelligent Throttle Control) som finns på 850 och 1000 kubiks motorerna gör att du kan ställa maskin i olika körlägen arbete, standard eller sportläge. Du får än mer avslappnad körupplevelse och en bättre gas och accelerations kontroll.

Modellserien är i vanlig ordning bred och ett stort utbud av både arbetar och rekreations maskiner gör att det finns något för alla. I dagsläget vet vi inte vilka av nyheterna som kommer till Sverige.

För dem små!

En Can-am Renegade 110 EFI lanseras för barnen. En helt ny maskin som passar för barn från 10 år. En encylindrig fyrtaktmotor med låg bränsleekonomi och elstart ser till att våra mammor och pappor äntligen kan få det lite lugnare där ute i landet. Varv efter varv, timma efter timma kommer barnen förmodligen ha de störste leende under hjälmen. Även en Renegade 70 EFI lanseras för dem minsta från 6 år, om maskin kommer till Sverige vet vi inte i dagsläget.

Läs mer på Can-am

Titta på SledtraxTV

Försäkra din ATV via: SVEDEA

Kontakta din lokala Can-am handlare för mer information:

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen