Kontakta oss

Nyheter

YAMAHA 2023 ATV LINEUP

Yamaha har under många år tillhört toppen av högkvalitativa produkterna inom powersportmarknaden. Yamaha är oftast sparsamma med att vara först ut med det senaste tekniken, det nyaste utseendet och uppdaterade motorer och fjädring. Men köper man en Yamaha får man något som står för kvalitet, något välutprövat, hårdtestat som år efter år fungerar utan större problem. Till 2023 kommer tillverkaren med nya fräcka färger och en Limited edition utgåva på RMAX. Nu kikar vi in Yamaha´s lineup för 2023.

YAMAHA GRIZZLY

Yamaha Grizzly som är Yamahas svar på hårt arbete och rekreation får uppdaterade Svenska färger i blå / gul eller i en läcker ljusblå färg. Med servostyrning, lättmetall fälgar, en vridstark 686cc motor, fyrhjulsdrift med difflock via knapptryck och ett överlägset motorbromssystem ska denna björn klara av de allra hårdaste sysslorna. Något inte att förglömma är Yamahas bältesdrift som levereras med hela 10 års garanti. Om något andas den garantin kvalité!

OBS, Yamaha Grizzly på bilden!

YAMAHA KODAIK 

Yamaha Kodiak kommer i en läcker olivgrön färg medans special edition versionen Kodiak EPS SE utrustad med lättmetallfälgar kommer i Yamaha Blått. Kodiak är en något mindre och smidigare version än Grizzlyn och ultimata maskin för hårt arbete runt gården.

2023 Wolverine

YAMAHA WOLVERINE RMAX LE

På sidebyside segmentet kommer Yamaha med en Limited edition utgåva. Yamaha Wolverine RMAX LE är utrustad med ställbara Fox 2 IQS stötdämpare vilket borgar för en bekväm körupplevelse. Med en 999 cc vridstark och explosiv motor, fullproppad med Yamaha off road teknik, en ny design på färgsättningen och som traktor A alt B registrering får du här en riktigt busig sidebyside som fungerar lika bra för arbete som för kul!

Läs mer om Nyheterna på YAMAHA

Läs fler nyheter på Sledtrax

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen