Kontakta oss

Nyheter

EXTRA EVIL DISTRIBUTION AB INVIGER SITT NYA KONTOR I ÖSTERSUND!

Extra Evil är för många ett okänt namn, men när vi kliver in genom dörrarna förstår vi genast vad allt handlar om. Jethwear, klädesmärket för den stilmedvetne skoteråkaren! Ett eget varumärke som drivs helt i egen regi, allt från design, produktutveckling och försäljning. Vidare möts vi av ett gäng SUPar ( stand up paddleboards ), wakeboards, kajaker och mycket annat roligt för sommarens aktiviteter, däre egen försäljning drivs genom siten Vattensport.se. För att citera Eric Nordström, hjärnan bakom Extra Evil ” Vi jobbar med det vi tycker är fett ”. Med det sagt har den Svenska distributionen för ett gäng varumärken landat under taket hos Extra Evil, bland annat Dragon, O´Brien, Jetpilot, Aqua Marina mfl.

In genom dörren välkomnades undertecknad av en bricka mousserande och delikata snittar. På plats finns många företagare från Östersund och folk från branschen. Den främre lokalen var utsmyckade med alla tänkbara leksaker för vattensport samt två av vinterns snöskotrar. Uppställt mot väggen ser vi ett gäng av de populära SUParna från Aqua Marina.

Vi passerar kontorslandskapet och på andra sidan lokalen visades den nya Jethwear-kollektionen för 2023 samt en mängd uppblåsbara kajaker som är det senaste från Vattensport.se. Välmatchade färger och ett stilrent formspråk är något som kännetecknar den nya kollektionen från Jethwear.

På väggen skymtas några nya produkter också, bland annat en uppgraderad BIB-byxa både på dam och herr, två nya jackor och kärt återseende! Freedom Suit för dam, en overall fullsmetad med features för de långa och hårda dagarna på skotern.

På invigningen delades många tankar och idéer med Eric Nordström som driver verksamheten och även designer Janine och content creator Niklas Sundin. Extra Evil har mycket på gång och vi på Sledtrax ser fram emot att följa dem framöver när dem utvecklar sina produkter och verksamhet vidare.

Besök JETHWEAR

Läs fler Nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen