Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX PHOTOSHOOT 2022

Äntligen är vårt älskade event Sledtrax Photoshoot tillbaka. Större och starkare än någonsin tidigare. I år går vi verkligen ALL IN och efter 2 års restriktioner av covid kommer vi verkligen bjuda upp till dans i årets upplaga. Är Sledtrax Photoshoot något ni missat så har ni nu chansen att delta och vara med på årets största happening, med chans att vinna en helt ny Polaris Matryx 850 Indy 137”

Årets upplaga går av stapeln helgen V.8 24-27 februari i Arjeplogsfjällen, närmare bestämt på Camp Gauto.
Där bor vi i stugor och har även en gemensam anläggning från JK Event med upplysta kåtor, bar, scen, ljudsystem, 65 tums tv skärmar och mycket mycket mer där vi kommer hålla föreläsningar från skoterprofiler och branschfolk, förhandsvisning Sledtrax Stora Lössnötest 2022 och såklart kommer vi att ha en festlig stämning på kvällarna. 

Detta event handlar inte bara om en tävling, utan om att dela den kärlek vi har till sporten och ha fruktansvärt kul ihop. Vare sig man har en ny eller gammal maskin, om man är duktig eller nybörjare. Alla är välkomna att delta i Sledtrax PHOTOSHOOT.

Så hur går tävlingen till?

Tävlingen går ut på att fota olika moment och känslor i arten av skoteråkning och flertalet poäng ges ut.
Det är tre moment och bilder man tävlar med per dag, och det är vi domare som ger ut de moment man ska fota, t.ex.”Bästa vy bilden” ”Bästa puder bilden” Endast den egna fantasin sätter gränserna, tävlingen sker på instagram.

Prisbordet då?

På prisbordet finns produkter och presentkort för över 300.000kr Ja, ni kan vinna en ny snöskoter från Polaris eller varför inte en släpvagn från Tiki, stötdämpare från Öhlins och presentkort från Sledstore. Dessutom på prisbordet finns det massvis av kläder, skor, hjälmar från de största och bästa klädmärkena i branschen.

Hur gör jag för att boka?

Vi har endast ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. I bokningsavgiften ingår, boende, frukost, lunch och middag under alla 3 dagar med en stämning i VÄRLDSKLASS.
Boka din plats och få mer information i PDF format genom att mejla: mattias@sledtrax.se

Slutligen ett stort tack till våra sponsorer som gör detta event möjligt.

POLARIS, SLEDSTORE, ÖHLINS, JETHWEAR, TOBE, SWETOWN, FXR, SCOTT 509, TIKI, KLIM, MAPTUN PERFORMANCE, CAMP GAUTO, JK EVENT

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen