Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN – AMOQ, SCOTT, TOBE, JETHWEAR, FTA

Vinter lider mot sitt slut och det är dags att utvärdera dem plagg undertecknad testat under vintern. Kvalitet och bekvämlighet är vad mitt fokus kring denna klädguide kommer ligga på. Vilka plagg står pall för Sledtrax högt ställda krav och vilka kläder är mest prisvärda? Det och mycket mer reder vi ut i denna artikel.

Amoq Flex overall

En prisvärd version från uppstickaren Amoq. Den är inte bara otroligt skön att bära, utan också väldigt bekväm under långa skoterturer. Hos oss på Sledtrax är vi imponerade av dess kvalitet och komfort, mycket tack vara streck i tyget som gör dig rörlig. Vi anser verkligen att den är prisvärd. Med Amoq Flex kan du njuta av skoterkörning utan att behöva kompromissa med vare sig bekvämlighet eller stil.

Amoq Eclipse v2 overall

Amoq Eclipse V2 overall är en kombinationen av prisvärdhet och stil. Den här flashiga skoteroverallen är inte bara ett utmärkt val för dem som vill sticka ut från mängden, utan också för de lite yngre entusiasterna. På Sledtrax tror vi att Amoq Eclipse V2 tilltalar den moderna skoteråkaren som inte bara söker funktionalitet, utan även vill ha en ”skrikig” look. Med sina innovativa funktioner och trendiga design är detta verkligen en overall som sticker ut på snötäckta fjällen.

AMOQ Friction Mips + AMOQ vision

Efter att ha testat Friction MIPS Carbon hjälmen på våra äventyr är vi på Sledtrax imponerade över den otroligt låga vikten. Denna hjälm är verkligen ett mästerverk i design, tillverkad av högklassigt kolfiber och väger endast 950 g. Dess ventilationskanaler är smart utformade för att ge perfekt kylning under sommaren utan att bli för kall på vintern. För att ytterligare förbättra säkerheten är Friction hjälmen utrustad med MIPS® Brain Protection System (BPS), vilket är en klassledande skyddsfunktion som hjälper till att förhindra rotationsrelaterade skador som hjärnskakningar. Utifrån våra tester kan vi med säkerhet säga att detta är en av de bästa hjälmarna på marknaden i detta prissegment.

AMOQ Vision goggles är den perfekta kombinationen med Friction hjälmen. Med sin utbytbara lins via ett magnetsystem kan du anpassa dig till olika ljusförhållanden och väderförhållanden med lätthet och snabbhet, vilket gör dem till ett mångsidigt alternativ för alla slags terränger och väderförhållanden. Det som verkligen sticker ut med AMOQ Vision goggles är dess attraktiva pris. Trots sina funktioner är de tillgängliga till ett pris som passar den lilla plånboken. Med AMOQ Vision goggles kan du njuta av en klar och bekväm syn på dina snöiga äventyr utan att spräcka plånboken.

AMOQ Astral

AMOQ Astral är ett prisvärt alternativ för den som kräver både värme och rörelsefrihet under sin skoteråkning. Det som verkligen gör dem unika är deras delade design, som tillåter användning av enstaka fingrar för ökad precision vid aktiv körning. Med AMOQ Astral kan du enkelt använda en finger för att nå bromsen eller andra kontroller utan att offra komfort eller värme. Dessa handskar är helt enkelt ett bra val för alla som söker en balans mellan värme, komfort och funktionalitet.

SCOTT DS-I DRYO

Efter att ha testat SCOTT DS-I Dryo Snowmobile Monosuit under våra vinteräventyr kan vi på Sledtrax med säkerhet säga att den är ett klockrent val för snöskoteråkare. Den erbjuder enastående komfort och värme, vilket håller oss varma och torra även under de mest krävande förhållandena. Med dess termofoder, termiska kuddar och ventilerande egenskaper har den visat sig vara perfekt anpassad för att möta den svenska vintern. Dessutom ger de praktiska detaljerna, som avtagbar huva och YKK Aquaguard®-dragkedjor, en extra dimension av funktionalitet och anpassning. SCOTT DS-I Dryo Monosuit har helt enkelt imponerat oss med sin prestanda och hållbarhet, vilket gör den till ett hett alternativ för våra äventyr.

SCOTT snow flex DRYO jacka & byxa

Scott Flex Dryo jacka och byxa med stretch är utan tvekan en favorit för mig när det gäller snöskoteråkning. Denna kombination av jacka och byxa är inte bara otroligt snygg, utan också oerhört bekväm och skön att bära. Tyget med stretch gör att jag kan röra mig fritt på skotern utan att känna mig begränsad, samtidigt som det effektivt håller fukt och vind borta. Scott Flex Dryo är helt enkelt ett toppval för mig när det kommer till snöskoterkläder.

FTA Flo-Lite Monosuit

FTA Flo-Lite Monosuit är en riktig uppstickare från det nya varumärket FTA, med rötterna från FXR. Denna stilrena och bekväma overall har snabbt blivit en favorit hos många. Dess mångsidighet gör den till det perfekta valet för en mängd olika snöskoteräventyr. Hos Sledtrax har vi gett FTA Flo-Lite Monosuit vårt godkännande. Med dess slitstarka material och smarta design har den imponerat oss och visat sig vara redo för allt som vårt vinterland bjuder på.

Tobe Contege 3-i-1 jacka + Vivid bib

Tobe Outerwear Contego jacka är verkligen ett mångsidigt val för alla typer av väder. Med sitt löstagbara innefoder kan den anpassas för både varma och kalla dagar, vilket gör den till ett oumbärligt plagg i min garderob. Dessutom fungerar innefodret även som en fristående jacka, vilket ger extra flexibilitet och funktionalitet. Tobe Outerwear Contego jacka är helt enkelt det perfekta valet för mig när det kommer till både stil och funktion.

Tobe Vivid byxan är en pålitlig och robust partner. Dess tåliga konstruktion gör den redo för tuffa tag på skotern, samtidigt som den ger en bekväm och rörlig körupplevelse. Det bästa är att den passar utmärkt i kombination med Tobe Contego jackan. Med Tobe Vivid byxa och Contego jackan har du ett riktigt stekhett alternativ för skoterkörningen.

Jethwear Flight Anorak + Bib Byxa

Jethwear Flight Anorak jacka har verkligen fångat vår uppmärksamhet här på Sledtrax. Vi har haft förmånen att testa denna jacka och blev omedelbart förtjusta i dess unika och häftiga design. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet gör den till ett utmärkt val för snöskoteråkare som vill sticka ut från mängden. Dess anorak-stil ger en känsla av retro och samtidigt en modern touch som funkar till det mesta inom skoteråkning.

Jethwear Bib byxan kompletterar verkligen Jethwear Flight Anorak jackan på ett snyggt sätt. Vi har också haft möjlighet att testa dessa byxor och de har gett oss ett positivt intryck. Med sin robusta konstruktion och praktiska detaljer har dem fungerat under flera av SledtraxTV inspelningar. Dessutom är de bekväma att bära och ger en utmärkt passform för en lång dag på snöskotern. Tillsammans med Flight Anorak jackan skapar Jethwear Bib byxan en komplett outfit som kombinerar stil och funktionalitet.

Jethwear Freedom suit

Jethwear Freedom Suit är verkligen toppen av linjen när det kommer till overaller från Jethwear. Dess stilrena design kombineras med överlägsen komfort och prestanda för att ge en körupplevelse utan kompromisser. Den här overallen är konstruerad för att hålla dig torr och bekväm även under de mest krävande väderförhållandena. Med avancerade material och noggrann tillverkning är den perfekt anpassad för långa dagar på snöskotern. Jethwear Freedom Suit är helt enkelt ett utmärkt val för den som söker en högpresterare från Jethwear.

Jethwear Force hjälm

Under säsongen har vi på Sledtrax haft privilegiet att testa denna hjälm. Med sin innovativa och moderna design är denna kruka en nyhet från Jethwear. Lätt skön och stilren, dessutom med ett fidlock låssystem som gör det enkelt att både knäppa och loss krukan. Ett prisvärt alternativ från Jethwear.

Mile Goggles

Mile goggles är den perfekta kompletteringen till Jerthwear Force-hjälm. Deras design och passform är optimerade för att passa perfekt tillsammans, vilket ger en sömlös och snygg look. Dessa goggles är inte bara stilfulla, dem har magnetisk lins för enkelt byte 3 lagers foam och avtagbart nässkydd. Med Mile goggles och Force-hjälmen kan du vara säker på att du inte bara ser bra ut, utan också har rätt utrustning för att maximera både stil och säkerhet på snöskotern.

Köp kläderna hos:

SLEDSTORE

LINDROTHS MOTOR

JETHWEAR

SIXTEN NILLSON WEBSHOP

SKOTERDELEN

Läs fler: Klädguider

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen