Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN – KLIM

Nu är det dags att summera en säsong med några av KLIM´s premiumprodukter med Gore-tex. Det sägs att om något kostar en del, så är det värt det. Men när det kommer till att åka med en otroligt hög standard och kvalitet, så är dessa produkter precis vad du behöver. Dessutom, om du tänker på att denna utrustning håller i flera säsonger, till skillnad från vissa andra alternativ, så blir det verkligen en vinst för både dig, miljön och din plånbok. Det är toppbetyg från Sledtrax rakt igenom. Så, låt oss ta en titt på våra recensioner av KLIM

KLIM LOCHSA SUIT

Vi på Sledtrax har haft förmånen att testa KLIM premium Lochsa overall, och vi är mer än nöjda med resultatet. Den håller oss inte bara torra och varma under våra SledtraxTV inspelningarna, utan dess snygga design och stilrena utseende är verkligen ett plus i kanten. Det är en overall som inte bara lever upp till förväntningarna när det kommer till funktionalitet, utan även till stil och utseende. Vi kan med säkerhet säga att KLIM Lochsa overall är ett utmärkt val för hardcoreåkaren som värdesätter både att hålla sig varm torr och glida runt i stil.

KLIM HAVOC GTX

Vi har även haft privilegiet att testa KLIM Havoc GTX skorna, och våra erfarenheter är inget annat än positiva. Dessa skor håller oss inte bara torra och varma under de mest krävande förhållandena, utan deras höga skaft ger också en oöverträffad stabilitet när vi hoppar fram och tillbaka på fotstegen vid aktiv körning. Det är en sko som inte kompromissar när det gäller prestanda eller komfort och kvalité. KLIM Havoc GTX är ett hett alternativ för alla skoteråkare som kräver det bästa av både skydd och rörelsefrihet.

KLIM STORM JACKA & BYXA

KLIM Storm jacka och byxa har gjort ett glatt intryck på undertecknad över säsongen. Denna serie erbjuder inte bara ett lite mer prisvärt alternativ för de som söker högkvalitativa kläder för sin skoterkörning, utan den levereras också i en rad snygga färgkombinationer som verkligen sticker ut. Kvaliteten är på topp, och det är tydligt att KLIM har satsat på att tillfredsställa både funktion och stil. Dessutom är det intressant att notera att trenden för jackor och byxor som dessa verkar ha återvänt, vilket gör KLIM Storm till ett ännu mer lockande val för dem som vill vara både modern och välutrustade för kommande säsonger.

KLIM ASPECT 16 LAVINSÄCK

När det handlar om säkerhet vid laviner är varje åtgärd avgörande. Därför har vi på tidningen gjort ett medvetet val när det gäller våra lavinutrustningar, och en av våra viktigaste följeslagare är KLIM Aspect lavinryggsäck. Denna ryggsäck är inte bara stilren och funktionell, den är också designad för att ge dig det nödvändigaste skyddet om oturen skulle vara framme. Utformad med tanke på både säkerhet och användarvänlighet, erbjuder den en perfekt balans mellan att bära det väsentliga och att fungera som en pålitlig lavinsäck. För oss är KLIM Aspect en oumbärlig del av vår lavinsäkerhetsutrustning, som ger oss trygghet och förtroende när vi ger oss ut på äventyr i de mest extrema terrängerna.

KLIM RIPSA VAPOR SUIT

Ripsa Vapor overallen är verkligen en allätare som imponerar på alla fronter för den skandinaviska skoteråkaren. Prisvärd och funktionellt duglig är den en favorit hos oss på Sledtrax. Denna overall erbjuder enastående prestanda och hållbarhet utan att kompromissa med komforten, vilket är avgörande när man ger sig ut på skoteräventyr i de skiftande väderförhållandena som vi har i Sverige. Med Ripsa Vapor kan vi vara säkra på att vi är väl rustade för alla utmaningar som naturen kastar vår väg, samtidigt som vi inte behöver kompromissa med plånbokens välmående. Det är en investering som verkligen lönar sig för den dedikerade friåkaren.

KLIM F5 ECE

En grym kruka från KLIM med namn F5 ECE, många av våra erfarenheter är inget annat än imponerande. Denna hjälm kombinerar avancerad säkerhetsteknik med en lätt och bekväm design, vilket gör den till ett ”krukrent” val för oss skoteråkare. Den uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och ger oss den trygghet vi behöver när vi ger oss ut på skotern. KLIM F5 ECE hjälmen är helt enkelt ett lite dyrare alternativ för alla som prioriterar toppklass av säkerhet om olyckan skulle vara framme eller komfort under aktiv teknisk åkning.

KLIM POWERXROSS VÄRMEHANDSKAR

KLIM PowerXross värmehandskar har blivit en storfavorit hos undertecknad. Dessa handskar har varit grymt sköna under säsongen när vi har spelat in filmer och behövt hålla fingrarna varma under långa dagar utomhus. Den inbyggda uppvärmningstekniken är en riktig räddning när temperaturen sjunker, och handsken gör att vi kunna spela in flera episoder i -20 grader och kallare. Med KLIM PowerXross värmehandskar kan vi fortsätta våra filmäventyr oavsett väderförhållandena, vilket gör dem till ett klockrent tillskott i vår utrustningsarsenal.

KLIM AEON GOGGLES

KLIM Aeon goggles är skön brilla från KLIM för alla som prioriterar både stil och funktionalitet för skoterkörning. Deras sköna passform och enkla system för att byta linser gör dem till en perfekt partner för långa dagar på fjället. Dessutom är de utformade för att passa utmärkt tillsammans med KLIM´s olika hjälmar, vilket ger en komplett och sömlös combo för alla åkare. Med KLIM Aeon goggles kan vi njuta av klar sikt eller färgade kontraster för optimal komfort oavsett väderförhållandena.

KLIM ATLAS 14 LAVINSÄCK

När det gäller att säkra sig mot laviner, är varje detalj oerhört viktig. Därför har vi på tidningen gjort ett medvetet val när det kommer till vår lavinutrustning, och en av våra mest använda följeslagare är KLIM Atlas 14 lavinsäck som vi använt bland annat i Revelstoke. Denna säck är inte bara stilren och funktionell, den är också konstruerad för att ge det större chans till överlevnad om du skulle hamna i en lavin. Med en balanserad design som tar hänsyn till både säkerhet och användarvänlighet, är den utformad för att bära det essentiella samtidigt som den fungerar som en pålitlig lavinsäck. För oss är KLIM Atlas 14 en självklarhet för alla som ska ut i lavinterräng vare sig i Sverige eller utlandet.

KLIM ADRENALINE PRO S GTX SKOR

KLIM Adrenaline Pro S GTX skor är en känga som vi på Sledtrax står 100% bakom. Med deras avancerade konstruktion och vattentäta membran håller de dig torr och bekväm oavsett väderförhållandena. Det dubbla BOA-systemet gör att skorna känns som gjutna runt foten, vilket ger en otrolig passform och stabilitet när du är ute på äventyr. Med KLIM Adrenaline Pro S GTX skor kan du vara säker på att du kommer att kunna fokusera på din körning istället för iskalla och blöta fötter. En sula i Michelin borgar för slitstarkt gummi. De är helt enkelt ett oumbärligt för dina fötter vid nästa skotertur.

Köp kläderna hos:

SLEDSTORE

KLIM

LINDROTHS MOTOR

SIXTEN NILLSON WEBSHOP

SKOTERDELEN

Läs fler: Klädguider

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen