Kontakta oss

Produkter

KLÄDGUIDEN UTVÄRDERING DEL 4

Innan det blivit dags att hämta nya maskiner på hösten är det lilla julafton, dagen då säsongens skoterkläder kommer känns faktiskt som julafton. Kläderna prövas och diverse rörelseövningar görs framför spegeln. Nu har denna vinter snart gått förbi och årets kläder har helt klart fått stå ut med både det ena och det andra, från Revelstokes högalpina terräng till slasksiga tödagar hemma i Sverige. Läs om hur det gått för våra plagg!

KLIM Ripsa

KLIM Ripsa

Den lite billigare monosuiten från Klim hade höga förväntningar på sig inför vintern och visst har den levererat! Klim vet verkligen hur man gör plagg med premiumkänsla, med bra passform och ”lätt” känsla har den hållit oss torr och glada under vintern. En helt klart prisvärd onepiece!

+rörlighet i plagget

+ventilation

-utformning av hängslen kunde vart bättre

KLIM F5 Jet Vivid Blue

KLIM F5 Jet Vivid Blue

Den här hjälmen har funkat i vått och torrt, vi har varit extra nöjd med ventilationen och möjlighet att montera på och av windstopperhuvan beroende på temperatur under dagen. En hjälm som funkar hela dagen och säsongen lång. Ett riktigt bra alternativ!

+ ventilation 

+ spännet, Fid lock

+känns lätt

KLIM OCULUS Dissent Vivid Blue

KLIM OCULUS Dissent Vivid Blue

Dom här gogglarna har imponerat under säsongen, bra och bekväm passform. Det är lätt att byta mellan dom två olika linserna beroende på hur ljuset är för dagen. Tack vare bra ventilation har körningen varit imfria även dom svettigare dagarna.

+synfält

+ventilation 

+byte av lins

-prislappen

KLIM Adrenaline Pro Gtx Boa

KLIM Adrenaline Pro Gtx Boa

En lätt sko med bra passform, rejäl sula som klarat slitaget från fotstegen bra. Den är väl isolerad, vi har inte frusit under kalla dagarna och inte blivit för varm under våren. Styvheten i skon hade gärna fått vara hårdare för att stabilisera foten bättre vid stökig körning. Överlag en riktigt bra sko!

+passform

+vikt

+håller dig torr

-gärna styvare

JETHWEAR Freedom Suite Safety Yellow

JETHWEAR Freedom Suite Safety Yellow

En monosuite med vårt tycke riktigt bra design, förstärkningar på rätt ställen. Den har fått utstå både kvist och grenar under säsongen utan att ge vika. Har även hållit oss torra med bra ventilationsmöjligheter.  Suiten sitter åt lite mer, är lämpligt att prova för att hitta rätt storlek

+förstärkningar

+ventilation

+design

-lite tajt snölås

JETHWEAR Empire Glove 

JETHWEAR Empire Glove 

Den här handsken har bara blivit bättre under säsongen, den har format sig efter handen och sitter riktigt bra. Med handflatorna av skinn har de klarat sig bra under säsongen, insidan är mindre fodrad för att ha en bra känsla. Vi har varit torr de flesta dagarna och lagom varm. Det hade gärna fått vara längre dragkedja för enklare påtagning. I överlag måste vi säga att det är en prisvärd handske.

+passform

+bra grepp och slitstark handflata 

+prisvärd

-kort dragkedja

Köp produkterna på:

SLEDSTORE

SKOTERDELEN

Läs fler KLÄDGUIDER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen