Kontakta oss

Produkter

KLIM ASPECT 16 AVALANCHE AIRBAG PAK

Säkerhet är prio ett när det kommer till att köra snöskoter idag. Hjälm och ryggskydd är självklara val när vi ska ut på fjället. Med höga fjäll och mycket snö vet man aldrig när snön kollapsar och en lavin dyker upp. Därför tycker vi att Klims bästa lavinryggsäck, Aspect 16 Avalanche Airbag Pak också borde vara ett givet val när utrustningen för dagens skotertur ska på!

Denna tåliga, presentabla och nätta skoterspecifika lavinryggsäck har den branschledande Alpride airbag-tekniken inbyggd i sig. Den är ergonomisk utvecklad med justerbar midja och benrem samt en behaglig lite större panel för ditt bröst för bekvämlighet. Med enbart två AA-batterier laddar du enkelt upp ryggsäcken för dagen på mindre än en timme. Skönt att slippa tänka på gas-patroner. Vilket även gör det möjligt att flyga med ryggsäcken om ett dröm besök på andra sidan stora pölen blir aktuellt.

Om en lavin oturligt nog skulle ske, hjälper denna teknik dig att flyta ovanpå i rörelse istället för att begrava dig under snön. Den går även att ladda om och användas igen, men förhoppningsvis ska inte det behöva ske. Den underlättar även för dina vänner att snabbare kunna hjälpa dig. Med sina 16-liter rymmer du även extra utrustning som googles och fika utöver de funktioner som hjälper vid en lavin. Klim har tänkt till och även utrustat ryggsäcken med en röd färgstark dragkedja för att enkelt kunna veta vilken ficka man ska leta efter när en eventuell olycka sker. I fickan finns ytterligare fickor för smidighet för spade och sond. Grym lavinryggsäck för utmanande skoteråkare som söker körning i brantare terräng.

Med denna lavinryggsäck tillförs sinnesfrid när den där spännande terrängen och bergsbestigningen lockar för friåkaren. Detta är ett mycket bra alternativ för alla skoteråkare som ska ut på fjället. Man vet aldrig när olyckan är framme, därför tycker vi att alla borde införskaffa en KLIM ASPECT 16 AVALANCHE AIRBAG PAK och vara på den säkra sidan.

Läs mer om KLIM

Läs om fler PRODUKTER

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen