Kontakta oss

Produkter

KLIM EDGE GOGGLE

Hur tar man fram de ultimata snöskoterbrillorna? Vi kunder är kräsna, med anledning såklart. De ska helst vara imfria! De ska ha stort synfält! De ska ha en skön passform! Det ska vara enkelt att byta lins! De ska passa bra i hjälmen utan glipor och framförallt säljas till ett pris som inte tömmer plånboken. Vi ställer verkligen höga krav på tillverkarna. Med det sagt och i beaktning har KLIM skapat sin nya goggle EDGE som vi ska ta en närmare titt på i denna artikel.

KLIM EDGE

Med feedback från några av branschens bästa åkare har slutligen KLIMS nya goggle-modell kommit ut på marknaden. KLIM EDGE är mer än bara en goggle iallafall om man frågar dem själva. Med en ramlös design får föraren ett riktigt brett och stort synfält, med magnetiska linser och ett quik-realese fäste tar bytet från en lins till en annan bara några sekunder att utföra.

KLIM EDGE

Dubbla glas i linsen ska ge optisk klarhet och bra skydd. Utbudet av extra linser för olika ljusförhållanden är stort vilket är en fördel då man slipper ha med sig flera olika snöskoterbrillor ut till fjälls. Trelagers svettabsorberande foam borgar för skön passform mot ansiktet något jag upplevt vid test av brillorna och den yttre foamen är något bredare vilket ger ett skönt och jämt tryck över hela gogglen.

KLIM EDGE

I kombo med Klims hjälmar av serien F3 och F5 är passformen exakt och några glipor har undertecknad inte kunnat hitta. Med en prislapp på knappa 2000 ligger dessa brillor i övre kanten av premiumsegmentet. KLIM har ett rykte och varumärke som andas kvalitet och funktionalitet rakt igenom och vi tror efter att ha prövat dessa glasögon att dem fått till en riktigt grym brilla som kommer uppskattas av oss skoteråkare. Med de sagt ser vi fram emot att testa denna kombo under vintern och se vad de går för.

Tävla och vinn ett par KLIM EDGE

Läs mer om KLIM EDGE

KLIM

SLEDSTORE

SKOTERDELEN

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen