Kontakta oss

Sledtrax testar

KYMCO MXU 700 ABS – KRAFTPAKET FÖR SKOGSARBETAREN!

I de djupa skogarna där tuffa arbetsuppgifter står på dagordningen, krävs maskiner som inte bara klarar av utmaningen, utan också ökar produktiviteten. Kymco MXU 700 ABS är en ATV som lovar båda dessa egenskaper. Vi tog den till prov på ett av de mest krävande arbetena i skogen – vedhuggning – för att se om den verkligen kan leva upp till sitt rykte som en prisvärd ATV för gårdens sysslor och arbete.

Kraftfull kompanjon i skogen

Nu under sommaren ger vi oss ut i skogen för att dra fram timmer som vi noggrant huggit och preparerat under vårens sista skoterutflykter. Sittandes på Kymco MXU 700 ABS, känner vi omedelbart hur smidig och robust maskinen är när vi navigerar genom den kuperade terrängen. Med varje meter vi guppar fram på de ojämna stigarna, blir det tydligt att ATV:n är faktiskt riktigt bekväm att åka på. Mot timmerhögen, där vinterns ved väntar på oss, bevisar Kymco MXU 700 ABS sin förmåga att inte bara hantera den krävande fysiska miljön men också bidra till en effektiv och produktiv arbetsdag i skogens hjärta.

Lågväxel och fyrhjulsdrift – En oslagbar kombination

När lågväxeln kopplas in och fyrhjulsdriften aktiveras, förvandlas denna ATV till en riktig kraftkarl. Denna kombination ger ett enormt vridmoment, perfekt för att dra ut stock efter stock ur skogen.

Med stor dragförmåga och en motor som inte ger vika under trycket av tunga bördor, klarade Kymco MXU 700 ABS av att dra stora mängder ved utan att tveka. Denna kapacitet är särskilt värdefull i skogsbruk där dagliga uppgifter inte bara kräver en ATV som kan transportera last, utan också en som kan göra det effektivt och säkert. Vi får även stor hjälp av den fragmenterade vinschen som hjälper oss att flytta stock för stock ut mot vägen.

En ATV som imponerar i de tuffaste uppdragen

Efter en dag i skogen med Kymco MXU 700 ABS är undertecknad övertygad om att den är mer än kapabel för många av det lite tyngre arbetsuppgifterna. Om du letar efter en ATV som kombinerar styrka, pålitlighet och funktion, till ett attraktivt pris för plånboken är detta en maskin som bör stå högt på din lista.

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några fler Sledtrax Testar

Kontakta din lokala KYMCO handlare:

AB NIAN

TRAKTOR CITY

LL SKOG

BIL & FRITID VILHELMINA

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen