Kontakta oss

Nyheter

LEDARE – SLEDTRAX VÄNDER BLAD

Vintern har långt ifrån släppt taget om fjällvärlden som har rekord mycket snö kvar, samtidigt som det blommar i södra Sverige! Trots att några fortfarande har flera helger kvar på snöskotern växlar vi på Sledtrax över till sommar där vi kommer att skriva om och filma det senaste inom vattenskoter och atv marknaden. 

Det kanske mest har känts som en uppförsbacke under våren med tanke på det turbulenta omvärldsläget vi befinner oss i, men ingen har kunnat bromsa sig ur en uppförsbacke utan det är full gas som gäller på vägen tillbaka till en stabil tillvaro. Det ska vi såklart göra även om vi får fortsätta visa hänsyn till varandra genom att följa folkhälsomyndigetens riktlinjer.

Nu gäller det för oss i powersportens skor att stötta våra handlare i bästa möjliga mån. Utlands semestern ser ut att bli inställd och dom pengarna kanske man istället kan använda till att köpa en ny eller begagnad maskin eller varför inte kläder och något bra tillbehör. Många bäckar små är minst lika viktigt som de stora för våra näringsidkare och i förlängningen de som ser till att vi kan utöva denna underbara livsstil även i framtiden.

Vi på Sledtrax har massor på gång och redan nu startar vi sommarens bravader där vi kommer att kika in det senaste bland ATV, side by sides och vattenskotrar. Även tillbehör och utrustning ska granskas under luppen och tillsammans med er läsare kör vi full fart mot ljusare tider.

Titta på SLEDTRAXTV

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen