Kontakta oss

Sledtrax testar

LYNX COMMANDER 900 ACE TURBO INTAR SCENEN

Föreställ dig den spända förväntan som råder när vinterns första snöflingor faller! Efter månader av väntan, är det dags för det ultimata uppvaknandet. Mitt i denna tindrande stillhet, brister tystnaden plötsligt. Från ingenstans framträder en kraftfull symfoni av motorkärlek – Lynx Commander 900 ACE Turbo gör sin första och efterlängtade entré på säsongens nysnö. Förväntningarna är enorma och varje gaspådrag skriver historia i det vita landskapet. Den här maskinen är inte bara redo att erövra snön – den är redo att omdefiniera vinteräventyret.

En ombyggd dröm för filmentusiaster

Vi har tagit vår passion för snöskotrar till en ny nivå genom att anpassa vår Lynx Commander 900 ACE Turbo för filmproduktion. Resultatet? En maskin som inte bara är potent och kraftfull, utan också perfekt för att fånga vinterns magi på film. Men förutom att skapa storslagen filmkonst vill vi ha riktigt kul bakom styret, och premiären är här, nu ska maskin och chaufför få bekänna färg.

Adrenalin i mängder!

Hur känns det då att köra detta finska monsterkatten? Jo, den är oerhört kul! Trots att det är en bredbandare, är Lynx Commander 900 Ace Turbo överraskande lätthanterlig. Motorns kraft ger både adrenalinkickar som inte kan beskrivas med ord samtidigt som den gör maskinen riktigt busig och dess ljud är ren musik för öronen. Första känslan är helt klart imponerade, både av prestanda och förarmiljö.

Alert trots turbo – En grym kombination

Med turbo och 180 starka finnar kan Lynx Commander 900 Ace Turbo ta dig till otrevliga hastigheter. Det tar inte många sekunder innan chauffören swishar fram alldeles för fort och nyper broms. Det är helt klart viktigt att hålla koll, men tack vare den finjusterade och kalibrerade stötdämpningen känns skotern extremt alert och följsam. Dessutom, trots en bredd på 50 cm, är den förvånansvärt smidig. Även när vi smyger oss genom en lite tightare skog.

Pudersvängar och “White Room” känsla

Det är något magiskt med de första pudersvängarna för året. När snön flyger över skoterhuven och allt omkring blir en “white room”, då vet man att man lever. Glädjevrål är bara förnamnet, man blir påmind om att man har världens roligaste yrke. Maskinen vrålar till när de finska lodjuren ger allt de har – en upplevelse som helt klart är beroendeframkallande.

Ett första intryck som imponerar

Sammanfattningsvis, Lynx Commander 900 ACE Turbo har gjort ett första intryck som är svårt att skaka av sig. Denna maskin är inte bara gjort för att skapa film, första känslan är en beroendeframkallande dröm som blivit verklighet. Så, när snön fortsätter falla och äventyret kallar, varför inte svara med massvis av adrenalin från Lynx Commander 900 Ace Turbo? Skotern som inte bara tar dig fram, utan som tar dig med storm!

Läs mer om Släpvagn från TIKI

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs några Trax Impressions

Kontakta din lokala LYNX handlare:

LINDROTHS MOTORCENTER

MJM POWERSPORTS

CROSSFIX

LJUNGBERGS MOTOR

KALIX MASKINER

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen